28 Ianuarie 2013 publicat în Noutati 22 share-uri

Gerocossen relanseaza gama Activa Plant, destinata ingrijirii parului, intr-o noua prezentare, cu un design atractiv si un continut generos, de 400 mililitri.

Comunicat de presa

Creata pentru ingrijirea zilnica a parului, aceasta gama reuneste sampoane si balsamuri cu substante active naturale, adecvate fiecarui tip de par.

Pentru persoanele cu par gras, Gerocossen a inclus in gama Activa Plant un sampon pe baza de mesteacan, urzica si vitamina E, care ajuta la reglarea secretiei de sebum. Dupa spalare, parul este curat, suplu si plin de vitalitate. Tot in gama Activa Plant puteti gasi si un sampon contra caderii parului, realizat pe baza unui complex fitoterapeutic bioactiv format din ginseng si nuc, in asociere cu provitamina B5, care stimuleaza microcirculatia la nivelul scalpului, fortifica radacina parului si stopeaza caderea acestuia.

Indiferent de tipul de par si de problemele scalpului dumneavoastra, cu siguranta veti gasi in gama Activa Plant de la Gerocossen samponul care vi se potriveste. Descoperiti produsele din gama Activa Plant si convingeti-va!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original HOMELUX și chef Jakob Hausmann ne oferă rețeta unei mese festive de Paște

Toate produsele din gama Activa Plant de la Gerocossen sunt testate dermatologic si nu contin parabeni sau silicon.

Produsele din gama Gerocossen Activa Plant se gasesc in magazinele de profil, dar si online, in magazinul cu produse romanesti Dacic Cool.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri