15 Ianuarie 2013 publicat în Noutati 14 share-uri

In perioada de iarna, si nu numai, organismul este mai vulnerabil din cauza consumului redus de fructe si legume proaspete, a stilului de viata sedentar si a stresului cotidian.

Comunicat de presa

In perioada de iarna, si nu numai, organismul este mai vulnerabil din cauza consumului redus de fructe si legume proaspete, a stilului de viata sedentar si a stresului cotidian. NUTRILITE, cea mai vanduta marca de vitamine si suplimente alimentare la nivel mondial din cadrul companiei de vanzari directe Amway, lanseaza un nou supliment alimentar: NUTRILITE Lecitina E, care ajuta organismul sa combata stresul si sa fie protejat impotriva radicalilor liberi.

“Desi vitamina E si lecitina sunt prezente in numeroase surse naturale, multe persoane nu le consuma in cantitati suficiente, iar deficientele nu intarzie sa apara. Pentru a preveni acest lucru, Nutrilite vine in ajutor cu Lecitina E, un supliment alimentar care va ajuta sa combateti stresul de zi cu zi si sa va mentineti un tonus general ridicat”, a declarat Ioana Enache, Director General, Amway Romania.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate

NUTRILITE Lecitina E este un supliment alimentar masticabil si delicios, o combinatie excelenta de vitamina E din surse naturale si lecitina. Vitamina E contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ cauzat de factori externi si interni, in timp ce lecitina este un emulsificator natural. Mai mult, aceste tablete masticabile sunt indulcite cu miere si au un gust placut de roscove si nuci.

Totodata, lecitina este o buna sursa de colina, denumita si vitamina B sau acid linoleic, un acid gras esential. NUTRILITE Lecitina E este indicata si in timpul exercitiilor fizice. Procesele metabolice duc la formarea radicalilor liberi in timpul exercitiilor aerobice si, de aceea, suplimentele de vitamina E sunt foarte importante pentru toate persoanele care fac sport protejand ADN-ul, proteinele si lipidele impotriva deteriorarii prin oxidare.

Campania de beneficii se extinde pentru membrii Clubului CCC A contat cine a zbierat mai tare 7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline

Pret: 140,92 lei/110 tablete


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri