In cadrul seminarului 'Revolutionar in beauty', in atmosfera festiva a salii Ion Mincu a hotelului Capital Plaza, partenerii ROWE au avut ocazia sa cunoasca front-row cele mai noi terapii din portofoliul ROWE: Cryonix- cel mai revolutionar mix intre doua terapii pentru remodelarea defintiva si ireversibila a siluetei: criolipoliza si laser soft, precum si cea mai avansata forma de terapie cu oxigen hiperbaric de puritate medicala (98%) pentru reintinerirea faciala.

Primul scos la rampa a fost echipamentul CRYOGEN cu a sa terapie CRYONIX – cu o prezentare ampla a tehnologiei, terapiilor si rezultatelor sale, realizata de Sorina Bratu – Training Manager Rowe.
Cryogen - The cool way to slim away.

Echipament cu terapie Cryonix - cea mai performanta terapie de slabire lansata vreodata! Terapia Cryonix este Imbinarea Intre criolipoliza si terapie laser, avand ca rezultat efecte spectaculoase si foarte rapide. In timp ce laserul sparge "blocurile" de grasime in portiuni mai mici, crioterapia le distruge cu usurinta in urma unui proces numit apoptoza. Echipamentul propus de ROWE nu doar ca beneficiaza de o terapie inovatoare cu efecte uimitoare, dar propune si doua capete de tratament care pot lucra simultan. Este un aparat exclusivist ce beneficiaza de tehnologie japoneza de Inalta calitate si de dotari pe masura: 3 ecrane LCD cu touch-screen, computer intern ultra-performant si design futurist.

Mai multe despre CRYOGEN puteti citi aici.

Si pentru ca vrem sa ne asiguram de succesul fiecaruia dintre partenerii nostrii, in cadrul seminarului am prezentat si doua modalitati de succes de amortizare a echipamentului – o varianta pe 6 luni de zile si un ape 12 luni de zile. Daca sunteti interesati de echipament si doriti o analiza a modalitatilor de amortizare, contactati consultantul dvs. Rowe pentru a primi prezentarea.

Am continuat seminarul cu prezentarea – celui de-al doilea echipament revolutionar ce va face parte din portofoliul ROWE. Prezentare realizata tot de Sorina Bratu – Training Manager ROWE.

Urmariti pe facebook testimonialele celor care au incercat deja CRYOGEN, aici....

OXY2 - Terapie cu oxigen hyperbaric de puritate medicala (98%)

Un sistem high-tech cu protocol in 3 pasi pentru o reintinerire faciala absolut fabuloasa. Stim cu totii ca vremea isi pune amprenta pe chip si o data cu trecerea anilor, regenerarea cutanata este incetinita. Tenul isi pierde elasticitatea si suplete, cu rezultatul separator al aparitiei ridurilor. Oxy2 practic vine cu un suport extern de mare efect pentru retelele de colagen si acidul hyaluronic din interiorul dermului. Prin utilizarea presiunii pulsate si datorita puritatii foarte mari, oxigenul dar si ingredientele active aplicate sunt injectate profund in epiderm fara ace, eficient si sigur. Mici schimbari, mari efecte!

Protocol de tratament in 3 pasi: Oxy Injection care “injecteaza” oxigen sub presiune, curatand tenul, oxigenandu-l si inlaturand celulele moarte. Confera o luminozitate de invidiat tenului. Oxy Spay permite combinarea oxigenului pur cu produse cosmetice pentru a trata in profunzimea pielii, iar Oxy Mask presupune acoperirea fetei cu o masca in care se elibereaza oxigen pur ce este “absorbit” de fiecare por al pielii in parte.
 

Foto homepage: By Master1305 /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri