19 Decembrie 2012 publicat în Noutati 5 share-uri

Specialistii Profihairshop iti recomanda: 5 pasi pentru ingrijirea parului in sezonul rece, cu bugete intre 50 de RON si 200 RO. Frigul excesiv si vantul puternic din sezonul rece afecteaza in mod negativ structura firului de par.

Comunicat de presa

Parul devine din ce in ce mai aspru, uscat si deteriorat. Pentru ca si parul tau trebuie sa se bucure de atentia cuvenita, specialistii Profihairshop iti ofera 5 sfaturi pentru ingrijirea parului in sezonul rece si te invita sa descoperi produsele potrivite parului tau.


Din cauza alternantei de temperatura, varfurile parului se despica mai repede, iar palariile si caciulile atit de necesare in sezonul rece provoaca ingrasarea mai rapida a acestuia. De aceea, o prima solutie pentru combaterea acestei probleme ar fi tunsul mai des al varfurilor, dar si utilizarea produselor care protejeaza impotriva despicarii sau deteriorarii lor, cum ar fi cele din gamele Wella, SP, Pur Hair, Loreal, Kerastase sau Londa, cu preturi variind intre 50 si 80 RON.

Al doilea pas ar fi vopsirea parului la intervale mai scurte, deoarece in aceasta perioada petrecem mai putin timp la soare, ceea ce face ca pigmentii naturali din par sa isi piarda din culoare si astfel parul sa fie lipsit de stralucire. Indiferent ca alegeti produse Wella, Loreal, Londa, Matrix sau Joico, la prima vopsire este indicat sa utilizati o vopsea permanenta, apoi un nuantator care va reimprospata culoarea parului si ii va adauga un plus de culoare si vitalitate. In ceea ce priveste alegerea culorii, recomandarea specialistilor Profihairshop mizeaza pe nuante cu cateva tonuri mai inchise pentru a obtine un contrast perfect cu nuanta tenului.

Un rol foarte important il joaca si spalatul corect al parului, o data, cel mult de 2 ori pe saptamana. Procedura corecta de spalare a parului presupune utilizarea unui sampon hidratant in cazul in care parul este natural sau a unui sampon regenerator in cazul in care parul este tratat chimic. Nu trebuie sa pierdeti din vedere nici utilizarea balsamului fara clatire sau a serurilor pentru protectia varfurilor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. România, rata mortalității evitabile prin prevenție - a treia cea mai ridicată din UE Cum să obții mai multă strălucire pentru părul tău în 8 pași? 5 Creme tartinabile vegetale și sănătoase, care vor schimba definiția micului dejun sau a gustărilor

De asemenea, in acest sezon, evitati sa iesiti din casa cu parul ud. In sezonul rece sunt sanse foarte mari ca acesta sa inghete si se rupa mult mai usor. Specialistii parului tau iti recomanda urmatoarele produse de regenerare pentru par care te vor ajuta sa mentii sanatatea parului tau in aceasta perioada: Wella Enrich Leave In Balm, Loreal Absolut Repair Fondant activ tratament reparator si Londa Deep Moisture Spray Balsam fara clatire.

Iarna este indicat sa utilizati cat mai rar uscatorul de par, ondulatorul sau placa, caci acestea fac parul mai sensibil la vremea rece de afara. La folosirea acestora, aplicati in prealabil produse care asigura protectie termica, cum ar fi cele din gamele: Wella, Loreal, Sp, Londa, Schwarzkopf, Matrix, Joico.

Daca totusi alegeti o destinatie exotica pentru vacanta de iarna, nu trebuie sa va lipseasca din bagaje produsele cu factor de protectie UV care ofera parului protectia necesara si ii pun in valoare frumusetea. Iata recomandarile Profihairshop: Wella Care Sun Hair&Body Sampon pentru par si corp, Loreal Solar Sublime Sampon regenerator, Schwarzkopf Bc Sun Protect Sampon pentru protejarea parului de soare.

5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor Cum va fi vremea de Paște în România. În unele regiuni va ploua non-stop Danone România și PENNY invită consumatorii să colecteze ambalaje Tetra Pak în toate magazinele retailer-ului din țară

O ingrijire adecvata a parului inseamna si o diagnosticare corecta a problemelor cu care acesta se confrunta si utilizarea produselor potrivite tipului tau de par, de aceea in magazinele Profihairshop vei beneficia de expertiza specialistilor, dar si de o gama foarte larga de produse de ingrijire a parului dar si de styling, cu costuri pentru fiecare buzunar.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri