Editura Cartea de suflet are placerea sa va invite in bistro La Historia, in Centrul Vechi al Capitalei, pentru a lansa impreuna volumul-jurnal 'Eu nu sunt Tanta' al actritei Nuami Dinescu.

Comunicat de presa

Aveti program miercuri, 19 decembrie, pe la ora 18.30? Daca da, merita sa-l modificati, daca nu, treceti va rugam in agenda un eveniment de neratat:

Editura Cartea de suflet are placerea sa va invite in bistro La Historia, in Centrul Vechi al Capitalei, pentru a lansa impreuna volumul-jurnal „Eu nu sunt Tanta” al actritei Nuami Dinescu.

Aceasta carte isi propune – si sigur va reusi! – sa o prezinte pe Nuami Dinescu si altfel decat o stim cu totii de la televizor. Ne invita sa tragem cu ochiul prin cortina si sa patrundem in culisele frumoasei, dar si complicatei vieti de actor si de om de televiziune. Ne imbie sa aflam intamplari si vesele, si amare, sa citim povesti cu talc, marturisiri despre familie si prieteni dragi, si ne deschide sub priviri universul colorat al unei femei indragostite neobosit de oameni, de animale, de copii, de meseria sa.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare Ce măsuri vor lua ministerele pentru a economisi 10 miliarde de euro de la bugetul statului: salariile și angajările la stat, înghețate „Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie

Va asteptam deci cu mare drag in La Historia de Sudamerica, strada Sfantul Dumitru nr. 3, sector 3, Bucuresti, la un vin fiert, ceai cald, covrigi proaspeti si conversatii delicioase.


Foto main: Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri