10 Decembrie 2012 publicat în Noutati 79 share-uri

Iti simti pielea uscata si fara stralucire? Pe masura ce inaintezi in varsta trebuie sa iti tratezi pielea cu ceea ce are ea mai multa nevoie pentru a-si mentine acea stralucire trandafirie a tineretii. Iar cei mai buni prieteni antiimbatranire se gasesc in natura! Un expemplu este Gama cu maces (trandafir salbatic) cultivat biologic de la Weleda, care poate reda prospetimea si vitalitatea pielii tale.

Comunicat de presa

Uleiul pretios din seminte de macese contine vitaminele A si E cu rol de protectie, care ajuta pielea sa reziste semnelor de imbatranire, imbunatatindu-i elasticitatea. Acizii grasi Omega 3, 6 si 9 ajuta la mentinerea barierei naturale de protectie a pielii.

Petalele de trandafir pe care Weleda le foloseste in compozitia Lotiunii de corp cu macese si a Lotiunii de dus cu macese, provin din culturi de Trandafir de Damasc cultivate organic, in Muntii Taurus din Turcia. Weleda foloseste aproape o cincime din intregul Rose Absolue pe piata mondiala. Si, cu ajutorul unui consultant turc, Weleda a instruit pana in prezent aproximativ 300 de agricultori pentru a trece la cultivarea ecologica, a invata cum sa lupte cu daunatorii, a inlocui ingrasamintele sintetice cu cele naturale si a redescoperi dragostea pentru mediul inconjurator.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. O plimbare cu familia în oraș poate fi un risc major pentru sănătate: 10% dintre cancerele depistate în Europa sunt asociate cu poluarea Cum să eviți burnout-ul explorându-ți pasiunile Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN

Recoltarea manuala de petale de trandafir necesita o forta de munca incredibila. Este nevoie de trei tone de petale de trandafir de Damasc proaspete pentru a obtine doar un litru de ulei esential, considerat regina parfumurilor si un ingredient cheie in multe articole de toaleta si produse cosmetice de inalta calitate.
Gama de ingrijire Weleda cu macese contine o selectie de produse pentru a proteja, hidrata, revitaliza si consolida elasticitatea pielii.

Lotiune de corp cu macese 200ml

Reda echilibrul natural al pielii normale si cu tendinte de uscare

Lotiunea matasoasa de corp rasfata pielea cu ingrediente naturale care actioneaza cu blandete si stimuleaza procesul natural de regenerare al pielii.

Extractele pretioase ale macesului (trandafir salbatic/Rosa Mosqueta), impreuna cu uleiul hidratant de jojoba si hamamelis ingrijesc si catifeleaza pielea si contribuie la mentinerea fermitatii si elasticitatii acesteia.

APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ Noutățile si recomandările de primăvara de la MioBio, boutique chic de cosmetice organice Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan

Consistenta fina fac ca lotiunea sa fie absorbita usor si in totalitate de piele fara a-i astupa porii: pielea ta respira, in timp ce parfumul delicat al trandafirilor de Damasc invaluie simturile. Uleiul de trandafiri provine din culturile bio de trandafir de Damasc coordonate si sustinute de catre Weleda in Turcia.
Extractele de maces (trandafir salbatic) regleaza echilibrul natural al pielii si confera un sentiment de armonie si frumusete.

Utilizare: este ideala pentru utilizarea zilnica si se absoarbe foarte usor. Agitati usor recipientul inainte de utilizare si inclinati-l usor in timp ce pulverizati lotiunea de corp.

Produs testat dermatologic, fara parfum, conservanti si coloranti sintetici. Nu contine derivati si extracte minerale, nici materii prime provenite din uleiuri minerale, aditivi si parfumuri sintetice, coloranti sau agenti de conservare sintetici.

Cele mai scumpe ouă de Paște. În ferme se vând cu 65 de bani bucata, în magazine și piețe cu 55% mai mult Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă Cum să obții mai multă strălucire pentru părul tău în 8 pași?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri