6 Decembrie 2012 publicat în Noutati 3 share-uri

Excelenta in hairstyling

COMUNICAT DE PRESA

Artist Salon ofera in exclusivitate excelenta in hairstyling. Lucian Busuioc este artizanul acestui loc dedicat frumusetii, si in special parului impecabil.

Aici creativitatea, tehnica desavarsita si noutatea sunt cele trei coordonate ale reusitei. Artist Salon este si o pepiniera pentru noi stilisti.

Lucian Busuioc doreste sa dezvolte partea de educatie, sa gaseasca si sa formeze noi profesionisti in bransa.

Anul 2012 s-a dovedit anul reusitei pentru acesta. A reusit sa castige trei premii internationale - medalia de argint la sectiunea culoare si premiul publicului in cadrul Wella International Trend Vision Award, dar si marele premiu la SP Men Style Code Competition.

„Castigarea People’s Choice valoreaza cat o medalie de aur” spune hair designer-ul.

Pentru anul viitor, Lucian isi doreste sa-si creasca noua afacere, dar si sa isi perfectioneze tehnica si sa isi foloseasca creativitatea in interpretarea noilor trenduri, care mizeaza pe foarte multa culoare si elemente de noutate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan Nicole Cherry va urca pe aceeași scenă cu Sam Smith!

Lucian Busuioc are o experienta de zece ani in hairstyling. Acesta face parte din echipa Wella Winners din 2006. A participat la foarte multe seminarii internationale de specializare in Londra, Paris, Berlin sau Roma.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri