Solutia pentru o manichiura sanatoasa si perfect ingrijita se afla acum la indemana noastra. Farmec a lansat noua gama Tratament Expert, care contine o serie de produse ce fortifica structura unghiei, pastrandu-le in acelasi timp elasticitatea, cresc rezistenta la rupere sau exfoliere si ajuta la indepartarea rapida a cuticulelor.

Comunicat de presa

Unghiile tari, dar casante sau cele moi, care se rup usor, unghiile care se exfoliaza, agatand tesaturile, precum si cuticulele complet inestetice care cresc pe suprafata acestora, sunt doar cateva din problemele cu care ne confruntam atunci cand vine vorba de ingrijirea unghiilor.

Noua gama pentru ingrijirea unghiilor, Farmec Tratament Expert, cuprinde cinci variante de produse, fiecare dintre acestea tratand o problema specifica.

Lotiunea cu vitamina B5 este un tratament intensiv pentru intarirea unghiilor, cu rol de crestere a rezistentei la rupere. Formula sa imbogatita cu keratina ajuta la fortifierea unghiilor moi si fragile.

Baza complex fortifiant este un produs destinat ingrijirii permanente a unghiilor, avand o structura de lac de unghii, ce poate fi folosit atat ca baza pentru un lac colorat, cat si de sine statator, pentru o manichiura nude. Continutul bogat in uleiuri naturale vegetale (migdale dulci, masline si germeni de grau) previne deshidratarea si exfolierea unghiilor, asigurand coeziunea celulara. Complexul natural calciu-aminoacid intareste si creste rezistenta unghiei.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? A contat cine a zbierat mai tare

Peeling-ul cuticular dizolva tesutul cuticular de pe suprafata unghiei, fiind un excelent inlocuitor al forfecutei. Inmoaie rapid cuticulele, ce pot fi apoi impinse cu usurinta la baza unghiei.

Uleiul pentru cuticule contine un amestec de uleiuri naturale vegetale (migdale dulci, masline, soia), ulei esenţial de lamaie şi vitamina A, cu rol de hranire, hidratare si emoliere.

Spray-ul pentru de uscare rapida scurteaza semnificativ timpul de asteptare pentru uscarea lacului proaspat aplicat pe unghii.

Produsele sunt disponibile la preţuri cuprinse intre 8 si 10 lei şi pot fi achizitionate din farmacii, magazine tradiţionale, precum şi on-line pe site-ul www.farmec.ro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri