16 Noiembrie 2012 publicat în Noutati 2 share-uri

Sebastian Professional nu cunoaste limite. La un an in Romania sarbatoreste viitorul in hairstyling.

Comunicat de presa

Curajul de a crea fara oprelisti. Liber si neconditionat. Sprijina cautarea continua a ineditului. Crede in diversitate si original, deoarece personalitatile sunt prea colorate pentru a fi cuprinse intr-un singur look. “Un an plin de surprize placute, provocari emotionante, experiente intense, nonconformism, ARTA si libertate de a crea. Tocmai aceasta senzatie de libertate este ceea ce iubesc eu cel mai mult la Sebastian” marturiseste Arabella Saulig, DESIGN TEAM Sebastian Professional Romania.

La un an de existenta in Romania, Sebastian Professional si-a sarbatorit in mod original existenta la Penthouse Gallery. Printr-o expozitie de coafuri realizate in lut de catre hairstilisti si vegheate indeaproape de sculptorul Darie Dup. Sebastian inseamna o lume intr-o continua cautare a ineditului, o lume a hair-fashionului fara limite in care privim dincolo de comun.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? A contat cine a zbierat mai tare

“Am mers in atelierul de basm al designerului Kristina Dragomir si am descoperit o noua perspectiva a artei prin transformarea unor materiale magice in creatii personale. Brandul Sebastian deschide hairstilistilor lumea catre fashion-designul contemporan. Te inspira sa te joci cu texturi noi, taieturi meticuloase si atitudini prodigioase.” declara Ovidiu Cristea, DESIGN TEAM Sebastian Professional Romania.

Pentru ca Sebastian inseamna arta. Arta creatiei in coafura. Cu ajutorul Sebastian Professional, stilistul isi exploateaza potentialul unic. Se redescopera intr-o lumina noua, intr-un nou context de lucru unde principalul instrument este imaginatia. Astfel, dincolo de orice norma poate crea lucruri noi pentru ochi. Ceva ce nu s-a mai vazut.

Produsele Sebastian sunt instrumente ideale pentru stilistii curajosi si deschisi in permanenta spre inovare. Portofoliul include un numar de 50 de produse reunite in patru linii. Gama Flow are caracteristici polivalente. Ofera simultan styling extrem de usor, subtil, cu miscare, dar si ingrijire hidratanta. Foundation este linia destinata exclusiv ingrijirii, in timp ce Flaunt si Form se adreseaza texturii, formei si finisarii coafurii.

Termoenergetica oprește furnizarea căldurii în București, în următoarele zile. Ce instituții fac excepție Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri

SEBASTIAN ne conduce in spatiul unde visele devin realitate.
What`s Next?


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri