Pentru tinerii mereu pe fuga, pentru adultii ocupati la birou, pentru oricine doreste o masa calda intr-un timp scurt, MAGGI Fidelicios ofera doua noi arome: pui picant si mix de legume!

Comunicat de presa

Cele doua produse nu au fost alese intâmplator pentru a ajunge in bolurile celor ce opteza pentru o masa calda. MAGGI Fidelicios Pui picant este special creat pentru cei ce prefera gustul intens dat de ardei iute si condimente.

Pentru iubitorii de legume, dar si pentru cei ce isi doresc o masa rapida si hranitoare, MAGGI Fidelicios Mix de legume este alegerea perfecta! Pofticiosii se pot delecta cu bucati de praz si morcovi, la care se adauga ingredientul supriza: telina. Totul este asezonat cu o selectie de verdeturi care intregesc preparatul.

Pachetul MAGGI Fidelicios reprezinta portia perfecta pentru 1 persoana si cuprinde toate ingredientele necesare: fidea delicioasa, condimente si ulei de floarea soarelui, pentru a avea pe masa o mâncare gustoasa si consistenta.

Prepararea este la fel de simpla si rapida ca si in cazul celorlalte fidelute delicioase de la MAGGI: trebuie doar sa torni apa fierbinte peste continutul din pachet si in doar 5 minute, masa este gata!
Gustul unic „fidelicios”, pretul accesibil, usurinta si timpul rapid de preparare, fac din MAGGI Fidelicios cea mai buna alternativa a unei mase calde pentru cei cu un program incarcat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine Nicole Cherry va urca pe aceeași scenă cu Sam Smith! Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile

Pentru mai multe informatii referitoare la retete ingenioase si de sezon, va rugam accesati www.maggi.ro.

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifestyle Feminin.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri