De mai bine de 50 de ani Samponul Johnson’s baby insoteste ritualul de ingrijire a bebelusilor, ocroteste pielea, parul si ochii sensibili ai celor mici si are grija ca fiecare baita sa se transforme intr-un moment de bucurie, relaxare si multe hohote de ras.

Gama de sampoane Johnson’s baby este creata pentru a raspunde nevoilor speciale de ingrijire ale parului bebelusilor si are grija de ochii delicati ai celor mici prin formula NO MORE TEARS® (FARA LACRIMI).
Samponul ideal este cel care se potriveste cel mai bine bebelusului tau, dar si intregii familii. Adultii care isi spala zilnic parul au nevoie de un sampon cu pH echilibrat, precum cel destinat bebelusilor.

Asa ca Johnson’s® baby a creat o diversitate de sampoane ce raspund necesitatilor fiecarui tip de par, dar avand in comun grija deopotriva pentru parul celor mici si celor mari.

Samponul Clasic Johnson’s® baby se clateste rapid si usor, lasand parul placut mirositor, cu un aspect stralucitor, sanatos si placut la atingere. In plus, formula NO MORE TEARS® (FARA LACRIMI) face ca baita sa devina momentul special dintre mamica si bebelus, cu zambete in loc de lacrimi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? A contat cine a zbierat mai tare

Aplica samponul pe parul umed al celui mic si maseaza usor pana se formeaza spuma. Puiul tau se va amuza de balonasele jucause, iar baita va deveni activitatea sa preferata.

Alege sticluta galbena pentru o ingrijire la fel de delicata precum apa pura.

Samponul Johnson's® baby cu Germeni De Grau este destinat bebelusilor si adultilor cu un par fragil.
Parul copilului tau se poate rupe cu usurinta in timpul ingrijirii zilnice. Pentru a evita ruperea parului subtire si pentru a il mentine sanatos si puternic acesta are nevoie de o ingrijire speciala. Imbogatit cu Vitamine din Germeni de Grau Naturali, samponul Johnson's® baby confera vigoare parului fragil si il ajuta sa se mentina bogat si sanatos.

Alege sticluta portocalie pentru fortifierea parului sensibil si fragil.

Samponul Johnson's® baby cu Musetel este ideal pentru a oferi stralucire si parfum parului bebelusului tau.
Aplica-l pe parul umed, maseaza usor si clateste cu atentie. Iti va face placere sa inspiri mireasma fina a musetelului si vei observa cum parul capata o textura moale si o stralucire naturala.

Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri Laptele se ieftinește. Marii retaileri au fost de acord cu scăderea prețului

Extractele de musetel sunt ideale pentru a scoate in evidenta culoarea deschisa a parului bebelusului tau.
Alege sticluta verde-deschis pentru a oferi parului o mireasma deosebita.

Samponul JOHNSON'S® baby cu Levantica Naturala este ideal pentru a transforma baita micutului tau intr-un moment de relaxare care sa il pregateasca pentru un somn linistit.

Aroma delicata de levantica, recunoscuta pentru proprietatile sale relaxante si calmante, este atat de linistitoare pentru simturile copilului tau, pe cat e de gingasa pentru parul si pielea sa. Maseaza usor parul celui mic si elibereaza mireasma placuta de levantica. Bebelusul se va simti dezmierdat si protejat de mainile mamei.

Alege sticluta violet pentru o baita relaxanta cu un efect de calmare.

Samponul Johnson’s baby No More Tangles (Fara par incurcat) actioneaza cu delicatete, descurca parul dezordonat, lung sau carliontat, iar pieptanele trece prin par cu pana la 66% mai usor.

Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan

Parului cret si greu de pieptanat ii este recomandat un sampon cu balsam special conceput pentru copii care sa lase parul perfect descurcat si protejat. Multe dintre activitatile zilnice ale celui mic cum ar fi inotul, dormitul, alergatul sau accesoriile vestimentare precum caciulitele si palariutele favorizeaza incurcarea parului. Pieptanatul devine astfel un moment neplacut, atat pentru copil, cat si pentru mama.
Alege sticluta verde-inchis pentru un par sanatos si usor de pieptanat.

Foto homepage: Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri