Descopera tocul inalt si comod!

Comunicat de presa:

Odata cu lansarea colectiei de incaltaminte dama ECCO ® Sculptured 65, ECCO inventeaza tocul perfect - si inalt, si elegant, si comod. La o inaltime de 65 mm si cu un design marca ECCO, tocul Sculptured 65 promite sa fie nu numai un toc inalt, dar si unul comod.

Colectia de incaltaminte dama ECCO® Sculptured 65 a plecat de la urmatorul insight: femeile iubesc sa poarte incaltaminte cu toc si ar purta-o mult mai des daca nu ar fi atat de incomoda. In urma unui studiu ECCO, realizat pe un panel de 2500 de femei, a reiesit ca 70% dintre reprezentantele sexului frumos poarta incaltaminte cu toc pentru ca da prestanta si eleganta oricarei tinute. Pe de alta parte, 63% ar purta incaltaminte cu toc mai des daca tocurile nu ar veni la pachet cu picioare umflate si dureroase (gasiti in anexa concluziile detaliate ale studiului). Colectia Sculptured 65 vine astfel sa indeplineasca o nevoie si o dorinta a femeii moderne, neexploatate pana acum de o marca de incaltaminte. Puteti urmari aici un material video cu vicepresedintele ECCO® explicand povestea din spatele gamei ECCO® Sculptured 65.

Toate modelele colectiei de incaltaminte dama ECCO® Sculptured 65 au fost create prin tehnologia DIP (direct-injected polyurethane), patentata de ECCO, prin care talpa nu este lipita, este direct injectata la cald. Pantoful este astfel mult mai rezistent in timp si mai flexibil, amortizand fiecare pas. Materialele folosite au texturi ceruite, ceea ce face pantofii sa para ca scosi din cutie si dupa luni de zile de purtare.
Stilistii ECCO promit ca design-ul acestui toc permite asortarea modelelor ECCO® Sculptured 65 cu o gama larga de tinute, indiferent de momentul zilei. Pentru mai multe sugestii despre cum pot fi purtate modelele, urmariti video-ul acesta.

Toate modelele de incaltaminte dama cu toc Sculptured 65 pot fi achizitionate si online de pe site-ul www.ecco-shoes.ro.

Mai jos, aveti cateva selectii din colectia de de incaltaminte dama ECCO® Sculptured 65 pentru aceasta toamna.
Ghete dama ECCO®, cu toc Sculptured 65 (233533)

Aceaste ghete cu toc si cu sireturi vor da un plus de stralucire oricarei zilei de toamna. Asortati-le cu o tinuta office in culori neutre sau, dimpotriva, cu o rochie din material tricotat, colorat si dres gros, pentru o aparitie remarcabila, chiar si in zilele mai friguroase. Confortul acestui model de incaltaminte de dama este asigurat de materialele ECCO, intotdeauna de calitate si prelucrate cu cea mai mare grija, cat si de tehnologia DIP care confera flexibilitate si durabilitate.
Masuri: 35-41
Culori: Negru lac, Negru cerat, maro, gri, albastru, burgundy
Material: Piele lacuita, piele nubuc oleita
Pret: 599.9 lei


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri