25 Octombrie 2012 publicat în Noutati 1 share-uri

Parul este cea mai expusa zona a corpului nostru si spune multe despre cine suntem. Din studiile efectuate pana acum, starea parului este aproape la fel de importanta ca si aspectul fetei.

Comunicat de presa

De aceea, suntem afectati de aspectul parului nostru, mai ales cand apar matreata, senzatia de prurit (scarpinat) si iritatiile de la nivelul scalpului cauzate de diversi factori alergeni.

Astfel ajungem sa ne intrebam care sunt cauzele acestor schimbari la nivelul scalpului si cum le putem tine sub control, mai ales ca „vin la pachet” cu o stare de disconfort, de stres accentuat, ce merge uneori pana la pierderea increderii in sine.

Cel mai frecvent ne lovim de problema matretei, care poate aparea atat la nivelul scalpului gras, cat si la nivelul celui uscat (dermatita seboreica), si care este o afectiune comuna pentru femei, dar si pentru barbati. In alte cazuri, ne confruntam cu senzatia de prurit (mancarimi la nivelul capului), insotita de deshidratarea scalpului (efect al dermatitei atopice) sau de iritatii severe, pe care nu stim cum sa le gestionam si care pot avea cauze multiple (de cele mai multe ori sunt factori alergeni).

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum să obții mai multă strălucire pentru părul tău în 8 pași? APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ Specialiștii avertizează că sezonul alergiilor devine mai lung din cauza încălzirilor climatice. Cum pot fi ținute sub control alergiile oculare?
Dupa ani de cercetari, Eucerin (cu o experienta de peste 111 ani in ingrijirea pielii) a dezvoltat o formula speciala, adaptata mai multor probleme ale scalpului, care are ca si punct de plecare tratarea microinflamatiilor.

Cercetand in amanunt scalpul si influenta lui asupra dezvoltarii firului de par, am descoperit ca microinflamatiile se afla la baza majoritatii problemelor scalpului si impactului acestora asupra sanatatii generale a parului. Cauzata de stresul oxidativ, fumat si alte elemente cu efect iritant si inflamant, microinflamatia poate intensifica procesul de micsorare a foliculilor de par, ducand in cele din urma la rarirea parului”, spune Stefanie Conzelmann, Head of Product Development Dermo Cosmetics, Beiersdorf.

Noua gama Eucerin DermoCapillaire, are la baza ingrediente active atent selectionate (cum ar fi Licochalcone A, polidocanol) cu rol de a calma inflamatiile de la nivelul scalpului, creand mediul optim pentru dezvoltarea sanatoasa a firului de par si la calmarea senzatiei de prurit (mancarime). Eficacitatea formulelor si gradul ridicat de toleranta a scalpului la aceste produse sunt dovedite clinic si dermatologic. In plus, pentru ca nu agreseaza scalpul, produsele din gama Eucerin DermoCapillaire pot fi folosite zilnic, hranesc parul de la radacina si pana la varfuri si ii redau sanatatea si vitalitatea.

TOMMY HILFIGER ȘI SHAWN MENDES COLABOREAZĂ PENTRU O COLECȚIE VIZÂND UN VIITOR MAI BUN CU CLASSICS REBORN PENTRU PRIMĂVARA 2023 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate Ți-a rămas cozonac după sărbători? Nu îl arunca! Uite în ce desert delicios îl poți transforma

In functie de problemele specifice ale scalpului tau- matreata, scalp uscat, care provoaca mancarimi, sau scalp sensibil, usor iritabil- poti alege dintr-o varietate de produse.

1) Scalp foarte uscat, deshidratat, predispus la prurit (mancarimi).

  • Sampon calmant cu uree Eucerin DermoCapillaire. Gratie formulei imbogatite cu uree si lactat (factori naturali de hidratare), pielea scalpului este intens hidratata, in vreme ce Polidocanolul reduce senzatia de prurit (mancarime), protejandu-ti in acelasi timp scalpul impotriva iritatiilor. Parul tau isi recapata astfel stralucirea si catifelarea mult dorite.

Pret: 50 Lei, 250 ml

2) Matreata

  • Sampon gel (pentru scalpul gras) si sampon crema (pentru scalpul uscat) Eucerin DermoCapillaire. Combinatia de Climbazol si Piroctone Olamine, antimicotici activi, actioneaza eficient impotriva matretei persistente inca de la prima aplicare. Scalpul este curatat complet iar firul de par se dezvolta armonios si sanatos.

Pret sampon gel: 50 Lei, 250 ml
Pret sampon crema: 50 Lei, 250 ml

Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața
  • Tratament intensiv leave-on pentru scalpul cu matreata, imbogatit cu Licochalcone A, reduce microinflamatiile si creeaza mediul propice activarii celulare de la nivelul scalpului.

Pret: 55 Lei, 100 ml

3) Scalp sensibil

  • Sampon delicat pH5 Eucerin DermoCapillaire. Formula imbogatita cu surfactanti delicati, fara coloranti si parabeni,este optima pentru utilizare zilnica. In plus, echilibrand nivelul de citrat pH5, intareste bariera protectoare a scalpului, minimizand orice risc de iritatie. Sampon recomandat pentru ingrijirea intregii familii.

Pret: 40 Lei, 250 ml

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifestyle Feminin.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri