Un zambet frumos poate fi cartea de vizita a fiecaruia dintre noi, indiferent de varsta sau momentul care ne provoaca acest gest. Dincolo de partea estetica, un zambet sanatos este suma mai multor factori carora fiecare dintre noi trebuie sa le acordam importanta.

Comunicat de presa

Conform unui studiu desfasurat de compania de cercetare ISRA Center, la initiativa Farmec Cluj-Napoca, 49% dintre respondenti considera ca au dintii sensibili, in timp ce 42% cumpara produse de ingrijire orala ce contin ingrediente naturale. Totodata, 26% dintre respondenti au declarat ca sufera des de sangerari gingivale si tot atatia ca folosesc zilnic apa de gura.

Pentru a raspunde nevoilor consumatorilor in materie de ingrijire orala, relevate siin cadrul studiului efectuat, Farmec Cluj-Napoca a dezvoltat noua gama Aslamed.

Imbogatite cu extract eco-certificat de musetel, argila speciala, catina si salvie, noile produse Aslamed, cu eficienta dovedita clinic, sunt special create pentru tratarea unor probleme specifice printre care sensibilitatea dentara sau afectiunile gingivo-parodontale. Continutul de argila speciala are in compozitie peste 20 de oligoelemente, cu actiune incicatrizaresi remineralizare, dar si in combaterea respiratiei urat mirositoare, iar extractul eco-certificat de musetel are o actiune antiinflamatoare si antimicrobiana.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original NOUA INAUGURARE DIN INIMA BUCUREȘTIULUI ESTE UN CAPITOL NOU PENTRU FIECARE DIN NOI Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă

Gama completa de ingrijire orala Aslamed include trei tipuri de pasta de dinti (pentru dinti sensibili, pentru tratamente homeopate si pentru afectiuni gingivo-parodontale) si o apa de gura, pentru ingrijire si protectie completa.

Pasta pentru dinti sensibili Aslamedeste special creata pentru a reduce sensibilitatea dentara. Aceasta protejeaza si intareste smaltul dintilor, prevenind aparitia cariilor dentare. Produsul nu contine formula sodium lauryl sulfat (SLS) care irita mucoasa bucala.

Pasta de dinti recomandata in tratamente homeopate Aslamed nu contine mentol, fiind special creata pentru persoanele care nu agreeaza aromele mentolate sau care urmeaza tratamente homeopate, inclusiv pentru copii.Uleiul de salvie din compozitieare proprietati antiinflamatoare, astringente, impiedica formarea placii dentare si combate respiratia uratmirositoare.Produsul nu contine formula sodium lauryl sulfat (SLS).
Pasta de dinti destinata afectiunilor gingivo-parodontale Aslamed diminueaza sangerarile gingivale si reduce inflamatiile. Contine ulei de catina care reprezinta un bun cicatrizant pentru eventualele rani ale gingiilor.
Apa de gura Aslamed, cu clorhexidina si argila speciala, are un puternic efect antibacterian ce actioneaza timp indelungat, asigura o respiratie proaspata si inhiba dezvoltarea placii bacteriene, prevenind astfel parodontoza.

Ritualuri de Luna Nouă: activarea puterii de manifestare, atragerea dragostei și abundenței ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

Cercetarea a avut loc pe un esantion reprezentativ de 1.091 persoane, din mediul urban (Bucuresti si marile orase – peste 50.000 locuitori), cu varsta cuprinsa intre 18-64 de ani, in luna august a acestui an.
Produsele sunt disponibile la preturi cuprinse intre9 si 11,5lei si pot fi gasite in supermarketuri, hipermarketuri, farmacii, magazine traditionale, precum si on-line pe site-ul www.farmec.ro.

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifestyle Feminin.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri