19 Octombrie 2012 publicat în Noutati 15 share-uri

Ca sa te simti mereu tanara nu este suficient sa te ingrijesti de propria-ti frumusete, ci sa o si conservi, asa cum facea legendara Cleopatra. Trandafirul este prin excelenta simbolul tineretii si al regenerarii, de aceea nu trebuie sa lipseasca din ritualul tau zilnic de relaxare si infrumusetare.

comunicat de presa

Printre efectele benefice ale acestui pretios elixir, gramul de ulei fiind mai scump decat gramul de aur, se numara cel de intinerire, improspatare, antibacterian, aromaterapeutic, hidratant si antiinflamator.
Ingredientele naturale active pe care le contin produsele cosmetice de ingrijire corporala din trandafir marocan ofera o calitate superioara acestora si le diferentiaza de produsele uzuale, gasite frecvent pe piata.

Pentru obtinerea unui gram de ulei pur de trandafir marocan este nevoie de aproximativ 3 kilograme de petale, ceea ce il face deosebit de rafinat si valoros, dar pentru a te bucura de proprietațile lui benefice, nu trebuie decat sa iti treci pe lista de cumparaturi produsele cosmetice care il contin, cum sunt cele din gama Ren, disponibile pe www.skinmagia.ro.

REN reprezinta ingijirea pielii in cel mai natural si eficient mod cu putinta. Produsele se bazeaza pe hi-tech bio activi, nu contin ingrediente nocive ( parabeni, substante sintetice) pentru piele si ofera o placere sublima atunci cand sunt utilizate. Premiul InStyle Best Beauty Awards 2012 este o garantie a calitatii si a atentiei deosebite acordata inca de la infiintare ingredientelor si frumusetii naturale.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

Crema de corp Otto din trandafir marocan - 200ml

Aceasta crema de corp cu extracte bio si acizi grasi esentiali hidrateaza in profunzime, lasand pielea supla, fina si catifelata la atingere. Pe langa mirosul discret de trandafir inflorit cu care invaluie intreg corpul, aceasta reface gradul optim de hidratare a pielii. Tot ce trebuie sa faci este sa masezi crema cu blandete pe pielea curata, pana ce este in totalitate absorbita.

Uleiul esential din trandafir marocan este un adevarat deliciu pentru pielea sensibila, datorita calitatilor sale puternice reparatoare si cicatrizante. Este, de asemenea, recomandat in prevenirea semnelor de roseata sau cuperoza, fiindca are o actiune vasoconstrictoare asupra capilarelor.

Uleiul se obtine prin distilarea petalelor proaspete de trandafiri sau prin presare la cald, o tehnica de extractie ce respecta fragilitatea florii si parfumul acesteia. Pret: 199 Lei.

A contat cine a zbierat mai tare Termoenergetica oprește furnizarea căldurii în București, în următoarele zile. Ce instituții fac excepție Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv

Ulei de baie Ren din trandafir marocan, 110 ml

Uleiul de baie din gama Ren, cu extracte de trandafir marocan hraneste si catifeleaza pielea, lasand-o moale si puternic aromata cu miros placut de trandafiri. Continutul sau de ulei de trandafir, ulei de palmrosa si ulei de geranium diminueaza stresul si are un efect calmant.

Mod de utilizare: Adaugati o cantitate mica in cada plina cu apa. Uleiul se va dispersa in apa, fara a lasa o pelicula unsuroasa in cada. Pret: 166 Lei.

Gel de dus Ren din trandafir marocan - 200ml


Gelul de dus cu ulei de trandafir marocan, ulei de palmrosa si ulei de geranium este unul dintre cele mai scumpe uleiuri esentiale din lume. Aroma intens florala a acestui trandafir renumit pentru proprietatile sale de diminuare a stresului si de armonizare a simturilor garanteaza o experienta senzoriala deosebita. A luat premiul Instyle pentru cel mai bun gel de dus timp de 10 ani la rand. Pret: 110 Lei.
Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifestyle Feminin.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri