Afisarea unei siluete impecabile este una dintre dorintele cel mai des intalnite si o provocare pentru noi indiferent de anotimp. Toamna, riscul acumularii de kilograme este din ce in ce mai mare si de cele mai multe ori avem tendinta de a masca kilogramele in plus prin vestimentatie, folosind haine mai groase.

Comunicat de presa

La aniversarea celor 10 ani de activitate, Centrele de Slabit si Infrumusetare Silhouette vin cu cele mai eficiente solutii de remodelare corporala prin lansarea celui mai nou aparat de slabit, Solta Medical – Liposonix.

Tratamentul efectuat cu aparatul Liposonix este un tratament revolutionar, echivalentul unei liposuctii nonchirurgicale, ce elimina grasimea fara chirurgie. Tratamentul este non-invaziv, de tip medical, nu de relaxare si utilizeaza cea mai avansata tehnologie care distruge pentru totdeauna tesutul adipos. Aparatul functioneaza pe baza de ultrasunete si actioneaza in tesutul subcutanat, avand ca rezultat indepartarea celulelor grase permanent.

Tesutul adipos este alcatuit din celule mari specializate pe inmagazinare, numite adipocite. Ele acumuleaza grasimi, dar si apa, toxine, astfel incat aspectul tesutului adipos reflecta cu fidelitate problemele de alimentatie: prea multe dulciuri, prea putina miscare. Astfel, aparatul actioneaza in vederea distrugerii celulei adipoase prin ultrasunete de mare intensitate, HIFU (high intensity focused ultrasounds). In timpul tratamentului nu se folosesc produse si este necesara o singura sedinta de aproximativ o ora pe zona tratata pentru ca pielea sa devina mai ferma, puternic si vizibil imbunatatita.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA Campania “Donăm Sânge Împreună”, inițiată de Hotel Sheraton București a strâns peste 300 litri de sânge de la lansare și pregătește un nou maraton de donare pe 19 aprilie. 7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline

Fara bisturiu, fara durere si fara perioada de recuperare, tratamentul Liposonix elimina grasimea inestetica si stimuleaza in acelasi timp si producerea de colagen nou. Dupa tratament, tesutul de la suprafata capata cu 30% mai multa fermitate datorita ultrasunetelor, iar efectul final se va vedea dupa 8-12 saptamani de la sedinte, timp necesar corpului pentru a metaboliza grasimile distruse.

Pe langa lansarea tratamentului Liposonix, Silhouette a pregatit si o serie de alte surprize de care clientele se pot bucura in aceasta perioada aniversara: o zi a “portilor deschise” in data de 10 octombrie in centrul din Unirii, in 17 octombrie in centrul din Dorobanti si in 24 octombrie in centrul din Lascar Catargiu. Tot in centrul din Unirii, in data de 10 octombrie, invitatele s-au bucurat de prezenta doamnei Dietlinde Schuller, unul dintre cei mai renumiti traineri internationali Babor, care le-a oferit si consiliere personalizata.

”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Cum va fi vremea de Paște în România. În unele regiuni va ploua non-stop Laptele se ieftinește. Marii retaileri au fost de acord cu scăderea prețului

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifestyle Feminin.

Foto:Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri