Pentru a te ajuta sa-ti protejezi dantura si pentru a marca Ziua Internationala a Sanatatii Orale, blend-a-med si Oral B continua campania consultatiilor gratuite din marile centre comerciale.

Comunicat de presa

In perioada 4 august – 4 noiembrie blend-a-med si Oral B au amenajat cabinete stomatologice in hypermarket-urile Carrefour, Cora si Real din Bucuresti, Bacau, Brasov, Craiova, Sibiu, Targu-Mures, Cluj, Iasi si Oradea.

Intr-un spatiu prietenos, medici stomatologi specializati au verificat starea sanatatii orale a celor interesati si au oferit recomandari pentru prevenirea problemelor cavitatii bucale si pentru mentinerea igienei orale.
Peste 3.200 de persoane au beneficiat pana in acest moment de programul blend-a-med si Oral B. De exemplu, in Bacau si Oradea media consultatiilor a depasit estimarile initiale, ajungandu-se chiar la 7 consultatii pe ora. Numai weekend-ul medicii stomatologi implicati in campanie au efectuat peste 800 de consultatii.

Demersul blend-a-med si Oral B insumeaza 798 de ore lucrate, cu o medie de 4 consultatii pe ora, astfel incat, pana la sfarsitul programului, se estimeaza ca vor fi oferite peste 10.000 de consultatii.
Acest program blend-a-med si Oral B de consultatii gratuite te ajuta sa afli care este starea de sanatatea a gurii tale si care sunt etapele pe care trebuie sa le urmezi pentru a preveni cariile si pentru a avea un zambet sanatos. Cabinetele blend-a-med si Oral B te asteapta in fiecare week-end pana pe 4 noiembrie pentru a beneficia de un control dentar gratuit.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate

Nu in ultimul rand, pentru ca dantura sa fie sanatoasa, ea trebuie ingrijita cu produsele potrivite. Dupa 15 ani de cercetare si numeroase studii, oamenii de stiinta de la blend-a-med au facut una dintre cele mai importante descoperiri de la aparitia fluorului, ingredientul magic din pastele de dinti. Acestia au constatat ca un ingredient foarte important care poate combate cele 7 probleme dentare pe care medicii le verifica cel mai des in timpul unui control stomatologic - placa bacteriana, tartru, sensibilitate, carii, pete, respiratie neplacuta si probleme gingivale – este complexul de staniu.

Complexul de Staniu actioneaza inca de la primul contact cu dintii, prin neutralizarea bacteriilor. Odata ce acest proces a luat sfarsit, Staniul si Fluorul din compozitie lucreaza la rezolvarea principalelor probleme: sensibilitate, probleme ale smaltului si carii. In cea de-a treia faza are loc curatarea petelor si albirea dintilor. Totul printr- un simplu periaj!

Campania de beneficii se extinde pentru membrii Clubului CCC A contat cine a zbierat mai tare 7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline

Asa a fost creata blend-a-med Pro-Expert ALL IN 1, pasta de dinti ce are la baza Complexul de Staniu. blend-a-med Pro-Expert ALL IN 1 actioneaza ca o echipa profesionista de medici pentru ca zambetul tau sa fie perfect!

Iar pentru ca ingredientele active din pasta de dinti sa actioneze la capacitate maxima, Oral B lanseaza o inovatie in periajul dintilor – periuta de dinti Oral B Pro-Flex – cea mai avansata tehnologie de indepartare a placii dentare*, mai ales in zonele greu accesibile. Curatand pana la 94% din placa dentara, periuta Oral B Pro-Flex are doua parti flexibile, ce lucreaza individual pentru a indeparta placa ce se formeaza la baza gingiei si in zonele in care cele mai multe periute manuale nu pot ajunge.

Pentru un zambet frumos si sanatos, periajul trebuie intotdeauna completat de folosirea atei dentare si a apei de gura. Incearca ata dentara Oral B Satin Floss si clateste de cate ori simti nevoia cu apa de gura Oral B Pro-Expert Multi-Protection.

Sunt adorabile, nu ai cum să le reziști: Împletituri decorative minunate pentru ouăle de Paști! Campania “Donăm Sânge Împreună”, inițiată de Hotel Sheraton București a strâns peste 300 litri de sânge de la lansare și pregătește un nou maraton de donare pe 19 aprilie. SYMMETRICA investește peste 6 mil. € în panouri fotovoltaice

Asa ca mergi in oricare din punctele de control, verifica-ti sanatatea gurii si inarmeaza-te cu produsele potrivite, oferind danturii tale aliatii de care are nevoie pentru a fi protejata de cele mai frecvente probleme dentare!

Foto: Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri