Mineralium Dead Sea a lansat Campania “Produsul Ambasador al Saptamanii” prin intermediul careia ofera in fiecare saptamana clientilor sai posibilitatea de a achizitiona produsul saptamanii cu o reducere de 25% de pe site-ul www.mineralium.ro.

Comunicat de presa

Odata cu oferta saptamanala, compania da sansa clientilor sai de a castiga produsul saptamanii prin concursul organizat pe pagina de Facebook Mineralium Dead Sea.

Produsele care se inscriu in oferta si concursul saptamanii fac parte din cele 4 game puse la dispozitie de compania Mineralium Dead Sea. In fiecare vineri, produsul ambasador al saptamanii apartinand uneia din gamele “HydraSource”, “Matte&Clear”, “YouthSource”, “MineralTherapy” va putea fi achizitionat cu o reducere de 25 % sau poate reprezenta premiul celor ce participa la concursul de pe pagina de Facebook Mineralium Dead Sea.

Campania “Produsul Ambasador al Saptamanii” se va desfasura pana la sfarsitul anului 2012 si urmeaza sa ofere mai bine de 10 premii si numeroase produse cosmetice achizitionate la pret redus.
Mineralium Dead Sea este noua gama de produse pentru ingrijirea pielii si a tenului de la Marea Moarta. Misiunea MINERALIUM consta in stabilirea unui nou standard in estetica feminina prin crearea unei linii de produse ce combina beneficiile mineralelor de la Marea Moarta cu ingredientele active Sederma - lider mondial in industria cosmeticelor .

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad

Produsele cosmetice MINERALIUM sunt destinate tuturor tipurilor de ten, inclusiv tenului cu probleme, fara a contine parabeni, alergeni si fara a fi testate pe animale. Printre beneficiile produselor MINERALIUM se numara netezirea si catifelarea pielii, curatarea si regenerarea in profunzime, calmarea iritatiilor, a senzatiilor de mancarime si de arsura. Datorita ingredientelor naturale, MINERALIUM stimuleaza circulatia si actioneaza ca un antibacterian natural, oferind relaxare profunda.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri