Descopera ultimele noutati din aceasta toamna in materie de machiaj.

Comunicat de presa

Rimmel lanseaza noul ScandalEyes Waterproof Kohl Kajal Creion de Ochi
SCANDALOS DE BRITANIC!

Vrei sa auzi noutatea care circula pe strazile Londrei? Se zvoneste ca Rimmel are un nou dermatograf cu care poti atrage toate privirile! Noi iti spunem insa ca nu este doar un zvon! E momentul sa iti evidentiezi privirea cu noul creion de ochi Rimmel ScandalEyes Waterproof Kohl Kajal! In nuante indraznete si foarte usor de folosit noul creion confera un aer cool british ochilor tai. E timpul pentru Kohl Britannia!


Cand vorbim despre machiajul in stil londonez, vorbim de fapt despre cum sa te faci remarcata! Si cum ai putea sa atragi mai rapid toate privirile daca nu cu un contur ultra-indraznet al ochilor? Noul creion ScandalEyes Waterproof Kohl Kajal aluneca usor pentru ca tu sa trasezi conturul perfect in cel mai scurt timp! Poti alege o singura nuanta sau le poti combina pentru un look scandalos de atragator!
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă

Noul ScandalEyes Waterproof Kohl Kajal va deveni in scurt timp o necesitate! Textura cremoasa, super-fina, confera o senzatie foarte placuta la aplicare, iar pigmentii din compozitie garanteaza pentru rezistenta in timp. Culorile ultra-intense vor atrage cu siguranta toate privirile! Dar un look nu este cu adevarat scandalos de atragator daca nu este durabil, asadar Rimmel a creat ScandalEyes Waterproof Kohl Kajal in varianta rezistenta la apa, la caldura, dar si la stropii de transpiraţie, astfel incat sa se pastreze impecabil pana la 10 ore. Face fata celor mai dure probe: de la agitatia din fiecare dimineata la sedintele aparute de nicaieri, pana la iesirile de seara cu cele mai bune prietene. Si daca toate agitatia si micile scandaluri de peste zi se sterg odata cu lasarea serii, machiajul tau ramane la fel de proaspat ca atunci cand l-ai aplicat!

PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

Ai de ales intre 11 nuante ultra-intense si indraznete! Poti adopta un look chic alegand o nuanta clasica precum Deep Blue (#006) sau Sparkling Black (#002) sau dimpotriva, poti opta pentru o nuanta metalica precum Silver (#010) sau Bronze (#012), iar daca vrei sa te faci cu adevarat remarcata alegeTurquoise (#007). Fie ca te inspiri din prezentarile de moda sau pur si simplu de pe strada, exista cate o nuanta pentru fiecare moment!

Este cunoscut faptul ca Londra este una dintre capitalele modei, iar noul Creion de Ochi ScandalEyes Waterproof Kohl Kajal este cu siguranta un bun ambasador. Subtire si elegant, cu capacul sau transparent si logo-ul mare si argintiu atent pozitionat, noul Creion de Ochi ScandalEyes Waterproof Kohl Kajal se face pur si simplu remarcat.

Iar un produs atat de special nu poate fi reprezentat decat de… Princess of London Cool, Georgia May Jagger! Georgia va va atrage cu siguranta atentia in campania pentru noul ScandalEyes Waterproof Kohl Kajal. Si tu e poti face remarcata purtand un machiaj realizat cu noul creion! Traseaza conturul ochilor folosind una sau mai multe nuante si adopta o atitudine cool londoneza!

A contat cine a zbierat mai tare Termoenergetica oprește furnizarea căldurii în București, în următoarele zile. Ce instituții fac excepție Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv

Noua Colectie Culorile Toamnei de la Astor

Pregateste-te sa te indragostesti de culorile toamnei! Paleta de culori a toamnei, mereu fermecatoare si surprinzatoare, a fost principala sursa de inspiratie in crearea noii colectii Culorile Toamnei, o combinatie de portocaliu seducator, violet si tente verzi-albastre pentru ochi si unghii. Simte culorile calde in mijlocul toamnei!


Pe toate catwalk-urile de toamna/iarna 2012, s-au remarcat culori bogate si senzuale, cu un impact elegant asupra colectiilor. In cadrul acestui trend, colectia Culorile Toamnei se evidentiaza prin combinatia delicata de tonuri aurii, ca de miere, nuante pastelate de verde si tente misterioase de violet, evocand frumusetea inmiresmata a zilelor de toamna. Aceste culori se combina in asa fel incat sa creeze un machiaj cu un aer proaspat si natural, dar si o grandoare subtila.
Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi Ți-a rămas cozonac după sărbători? Nu îl arunca! Uite în ce desert delicios îl poți transforma

Heidi Klum, consilierul creativ si totodata imaginea brandului Astor, nu se poate abtine din a admira nuantele seducatoare ale sezonului, spunand:
„Iubesc zilele de toamna, cand soarele straluceste si copacii incep sa capete acele tonuri bogate si delicate in acelasi timp. Noua noastra colectie Culorile Toamnei surprinde tocmai acele nuante calde ale sezonului si creeaza o paleta de culori foarte stilata, dar si usor de purtat. Am obtinut nuante superbe de maro si violet pentru ochi si unele bogate si aprinse, in diverse culori, pentru unghii. Extrem de chic si usor de adaptat.”

Privire cu un aer elegant

Look-ul de baza pentru acest sezon este cu adevarat sofisticat. Ochii sunt evidentiati prin combinatii delicate de tonuri tomnatice, intr-o noua abordare a stilului smoky eyes. Poti obtine foarte usor o privire seducatoare cu noile palete de farduri Eye Artist din colectia Culorile Toamnei. Fiecare contine cinci nuante alese si combinate cu grija – o nuanta pentru baza, una de highlight, doua nuante-cheie si una pentru contur. Poti alege varianta Warm Earth (#160) pentru un mix bogat de caramel, auriu, mocha, verde oliv si culoarea carbunelui, sau Mystic Violet (#620), o combinatie enigmatica/plina de mister de roz pal, maro-roscat, culoarea lavandei, violet si gri inchis.
Pare greu de aplicat? Nicidecum! Pentru o finisare de profesionist a machiajului Eye Artist Palette contine instructiuni de aplicare pas cu pas pe spatele cutiei, aratandu-ti unde si cum sa aplici fiecare culoare. E foarte simplu! In plus, poti aplica fardul fie uscat, pentru un look mai subtil, sau umed, pentru impact sporit. Si nu doar atat: fardurile pudra, extrem de delicate si catifelate, contin o concentratie mare de pigmenti multi-reflectorizant pentru culori intense, care lumineaza ochii si rezista pana la 10 ore. E timpul sa devii un veritabil eye artist!

Laptele se ieftinește. Marii retaileri au fost de acord cu scăderea prețului Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci

Unghii de sezon
Completeaza-ti look-ul chic din aceasta toamna cu unghii colorate jucaus. Poti profita de cinci noi variante de culori pentru Fashion Studio Nail Polish. Contureaza vise portocalii cu Orange Jelly (#003). Alege delicatul Deliciously Violet (#004) sau Hard Candy (#005), de culoarea unei prune sau iesi in evidenta cu albastrul acvatic din Mint Candy (#008).
Nu-i asa ca abia astepti sa incerci noile nuante despre care toata lumea vorbeste?
Colectia Fashion Studio contine o formula avansata care consta intr-o combinatie speciala de ingrediente cu ajutorul carora obtii un aspect matasos si glossy. E usor de aplicat si rezistent, asa ca poti fi sigura ca vei avea unghii lacuite perfect pentru un timp indelungat.
Asa cum era de asteptat de la Astor, colectia Fashion Studio arata extrem de stilish si pe raft. Cu un pret de raft de doar 9 lei, noua colectie iti asigura maxim de distractie cu un minim de cheltuiala, asa incat sa poti profita toata toamna de culorile sezonului.

Lumina pe care o porți în sufletul tău este mai puternică decât răutățile celor din jur Seceta din Europa scumpește legumele și fructele. Care sunt cele mai afectate culturi Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan

Stilul lui Heidi

Heidi Klum demonstreaza cum poti afisa o eleganta subtila in superba imagine de promovare a colectiei Astor Culorile Toamnei. Stilata in cel mai relaxat mod, cu o bluza clasica, alba si o jacheta de piele cafenie, Heidi isi completeaza frumusetea radianta cu ochii cu umbre de culoarea caramelului, buze nude si glossy si unghii colorate violet. E look-ul perfect pentru toamna!
Toamna asta, intoarce o noua...frunza! Adopta culorile calde, pastelate si misterioase ale naturii cu noua colectie Culorile Toamnei de la Astor. Traieste-ti frumusetea!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri