Zilele petrecute la plaja sau la piscina, nedezlipita de razele fierbinti ale soarelui, ti-au incarcat bateriile cu buna dispozitie si amintiri frumoase, asta e sigur. Partea mai putin frumoasa a binemeritatei cure de caldura si ultraviolete se vede insa... pe pielea ta, mai ales daca expunerea la soare nu s-a facut corect. Odata cu primele rafale de vant specifice anotimpului rece, pielea ta se deshidrateaza si se irita, pierzandu-si aspectul sanatos si proaspat.

Comunicat de presa

Pentru a o ajuta sa se regenereze, trebuie sa-i aplici o ingrijire speciala, iar primul si cel mai important pas este imbogatirea arsenalului de produse de ingrijire cu unele puternic hidratante.

Chiar daca te asiguri de fiecare data ca nu uiti sa consumi cel putin doi litri de apa zilnic, pielea ta are nevoie de mult mai multa hidratare pentru a-si recapata prospetimea naturala.

Eucerin, cu o experienta de peste 100 de ani de cercetare medicala, intelege nevoile pielii tale si motivul pentru care hidratarea este esentiala in timpul anotimpului rece, asa ca vine in intampinarea cerintelor corpului tau cu lotiunea de corp AQUAporin Active Rich, creata special pentru nevoile pielii normale si cu tendinte de uscare.

Avand la baza ingredientul natural Gluco-Glicerol, care ajuta la crearea de noi aquaporine (canale microscopice care controleaza transferul apei din si in afara celulelor), lotiunea AQUAporin ACTIVE Rich ii ofera pielii tale hidratarea de care are nevoie in fiecare zi, indiferent de conditiile meteorologice, actionand rapid si in profunzime, fara a-ti incarca in exces pielea. Astfel, pielea ta isi mentine echilibrul optim de hidratare, ramanand fina, catifelata si proaspata pentru o lunga perioada de timp. Pret de farmacie: 58 RON.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA Cum va fi vremea de Paște în România. În unele regiuni va ploua non-stop

In cazul in care, genetic vorbind, te numeri printre mai putin fericitele posesoare ale unei epiderme cu tente vadite de uscare si deshidratare, ai nevoie de un produs care sa marseze in principal pe aceasta linie, hranindu-ti pielea din interior si reparand-o astfel incat sa nu te mai lovesti de efecte neplacute ca descuamare, senzatie de piele care se strange, se irita si se inroseste din te miri ce.

Eucerin Complete Repair lotiune intensiva 5% Urea s Gluco-Glicerol, prin combinatia sa unica de Urea, Ceramide-3 si tehnologia Aquaporin cu Gluco-Glicerol, patrunde in profunzime si amelioreaza vizibil problemele pielii uscate si tensionate.

Textura sa usoara si cremoasa, fara parfum, parabeni sau coloranti, nu irita pielea, hidratand-o in profunzime si reducand efectul de descuamare atat de neplacut. Nu-ti vei mai simti pielea aspra, dimpotriva, ii vei admira cu fiecare zi supletea si catifelarea evidente. Pret de farmacie: 63 RON.

Chiar daca a venit toamna, iar bronzul capatat pe parcursul verii incepe sa dispara, asta nu inseamna ca pielea ta trebuie sa-si piarda frumusetea, elasticitatea si stralucirea.
Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad

Acorda-ti cateva minute de rasfat tactil in fiecare zi, hranindu-ti pielea cu lotiunile Eucerin, si te vei bucura de un aspect perfect sanatos al pielii!

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifestyle Feminin.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri