Galenic este creatia lui Pierre Fabre, un vizionar intuitiv si pasionat, care a reusit sa combine traditia naturala cu principii stiintifice solide, pentru a crea o gama unica de produse de ingrijire, in spiritul frumusetii, elegantei si feminitatii. Galenic este o marca incarcata de emotie, care a reusit sa ramana loiala valorilor sale fondatoare.

Comunicat de presa

Secretul Galenic consta intr-o abordare unica: inainte de a fi recunoscute pentru eficacitatea lor exceptionala, toate ingredientele naturale si inovatoare si-au castigat reputatia printr-o poveste a vietii si a naturii. Toate ingredientele active abunda de forta vitala: de la uleiul de argan extras din copacul vietii in varsta de o mie de ani, pana la algele albastre de apa dulce, care au aparut acum 3,5 miliarde de ani si se afla la insasi originea vietii pe pamant.

Ophycee, concentratul tineretii

Linia de produse Ophycee ofera o solutie anti-rid si pentru fermitate completa, gratie puterii de reintinerire a algelor albastre de apa dulce. Produsele de ingrijire OPHYCEE acopera vizibil ridurile si confera fermitate pielii.
Un concentrat autentic de energie vitala, cu o foarte mare rezistenta, algele albastre s-au putut adapta, timp de mii de ani, la cele mai dure conditii.
Douazeci de ani de cercetare au permis Laboratoarelor Galenic sa descopere secretul puterilor fabuloase de reintinerire, prin izolarea unei fractiuni extrem de active: concentratul pur de alge albastre. O sursa autentica de reintinerire, acesta stimuleaza regenerarea celulelor, reactiveaza productia naturala de fibre de sustinere a pielii (colagen si elastina), le incetineste deteriorarea si are proprietati antioxidante puternice. Rezultatele sunt vizibile in numai 21 de zile: ridurile sunt acoperite in proportie de 75%, pielea este vizibil mai ferma*.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor

* % de satisfactie - Test de utilizare realizat pe 63 femei timp de 21 zile – Crema bogat hranitoare pentru

GAMA OPHYCEE
Elixirul tineretii 30ml; Pret: 156 Lei
Crema bogat hranitoare pentru corectarea ridurilor profunde 50ml; Pret: 140 Lei
Crema pentru corectarea ridurilor profunde 50ml; Pret: 140 lei
Crema de noapte cu efect intens de intinerire 40ml; Pret: 140 lei
Crema de ochi pentru corectarea ridurilor profunde 15ml Pret: 105 Lei
Masca cu efect instant de intinerire 50ml; Pret: 100 Lei

Argane, cu ulei de argan

Pentru pielea uscata si foarte sensibila este recomandata Linia de produse Argane care ofera numeroasele beneficii ale uleiului de Argan. Acestea asigura o actiune de hranire si reparare intensa pentru un confort incredibil. Contine si formule de redensifiere, care impiedica pierderea fermitatii pielii.

”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? A contat cine a zbierat mai tare

Rebelul arbore de argan de o mie de ani poate fi gasit numai la portile desertului marocan. Numit “aurul desertului", datorita culorii sale nisipii, de nuanta mierii, uleiul de Argan este supus unui adevarat ritual de extractie efectuat de catre femeile berbere din timpuri imemoriale. Aceste femei il utilizeaza in scopuri terapeutice, pentru hrana și pentru infrumusetarea si protejarea fetei, mainilor si corpului.

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifestyle Feminin.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri