28 Septembrie 2012 publicat în Noutati 2 share-uri

Frumusetea se regaseste in detalii, iar un ten impecabil intotdeauna adauga un plus de farmec femeii elegante. Nu este o misiune usoara sa-ti mentii tot timpul tenul tonifiat si stralucitor, insa ajutorul vine de la tehnologia de ultima generatie cu care lucreaza specialistii in frumusete.

Comunicat de presa

Traim intr-un mediu poluat si pe masura ce imbatranim, suntem tot mai ocupate si ignoram obiceiurile alimetare sanatoase, stratul bazal al pielii isi pierde tonusul, pielea se matuieste, se lasa si in cele din urma apar ridurile. Expertii explica rezultatul direct: “Celulele responsabile de sinteza colagenului si elastinei (fibroblastele) ajung sa fie sufocate de agentii nocivi.”

”Medicina moderna a descoperit ca daca aceste fibroblaste sunt stimulate cu supliment de oxigen, se obtine o regenerare si o mai buna functionare a lor. In consecinta, pielea va deveni mai neteda, mai tanara, mai hidratata si mai stralucitoare. S-a mai observat ca in prezenta oxigenului hiperbaric, celule pielii isi maresc activitatea de 20 de ori.”, spune Sorina Bratu, Manager Keiko Slim Spa.

Astfel, expertii in infrumusetare si remodelare au conceput terapia OXY2, echipamentul care foloseste oxigen hiperbaric cu puritate 98%.

Noutatea absoluta pe piata din Romania consta in mecanismul revolutionar care asigura o presiune foarte puternica si o puritate foarte mare a oxigenului (98%), cu efecte uimitoare asupra zonelor tratate, inca de la prima sedinta.

Oxy2 este un sistem hi-tech de tratament cu oxigen hyperbaric in trei pasi, cu performante evidente in tratamente de intinerire si hidratare intensa a tenului. Tenul foarte tanar nu sufera de lipsa de energie si fermitate, pentru ca epidermal este alimentat corespunzator cu oxygen si nutrient prin vasele de sange si capilare. Astfel ca arata fresh si vitalizat.

“Rezultatul vizibil imediat este cresterea elasticitatii si tonusului pielii datorata unei sinteze crescute de proteine de colagen si elastina. Fata de fibrele deja existente de colagen, alterate si flasce, cele astfel recompuse sunt mai scurte si mai dense determinand un lifting facial vizibil imediat dupa tratament”, spune Sorina Bratu.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri