Gama TriXera a devenit un etalon pentru pielea sensibila atopica, uscata si iritata. Gama foarte prescrisa de medicii dermatologi, gama Trixera este deopotriva recomandata cu incredere de catre farmacisti.

Comunicat de presa

Fomula Trixera este bazata pe o asociere unica de ingrediente active special selectate pentru a oferi actiune specifica impotriva cauzelor principale de discomfort pentru pielea atopica, atat la suprafata cat si in profunzime.

Este foarte important sa se refaca bariera cutanata si sa se obtina un mai bun confort al pielii; in acelasi timp este foarte important sa se imbunatateasca calitatea vietii pacientului atopic.

Crema emolienta

  • USCACIUNE MODERATA SI SEVERA
  • CREMA DE UZ ZILNIC

Crema emolienta este un tratament puternic hidratant pentru ingrijirea pielii foarte uscate si atopice; poate fi folosita si alternativ cu balsamul.

Balsam emolient

  • USCACIUNE MODERATA SI SEVERA
  • CREMA DE UZ ZILNIC

Balsam emolient este in tratament intens hidratant pentru ingrijirea pielii foarte uscate si atopice

Special formulate pentru a actiona simultan asupra tuturor cauzelor dermatitei atopice atat la suprafata cat si in profunzime. Produsele calmeaza imediat pielea si intaresc baiera cutanata.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ HOMELUX și chef Jakob Hausmann ne oferă rețeta unei mese festive de Paște

O gama completa care actioneaza simultan asupra tuturor componentelor pielii atopice

Gel de curatare emolient

  • IGIENA ZILNICA
  • RINSE OFF
  • FATA SI CORP
  • FOARTE BUNA TOLERANTA OCULARA

Gel emolient este un produs de curatare zilnica pentru pielea atopica si foarte uscata
Special creat pentru a actiona simultan pe toate elementele uscaciunii. Calmeaza si protejeaza in timp ce curata bland pielea.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri