20 Septembrie 2012 publicat în Noutati 8 share-uri

La fel de greu ca obtinerea culorii bronzate, este sa iti pastrezi pielea sanatoasa si fina. Pentru ca pielea expusa constant la soare are rezervele de apa secatuite. O data cu venirea zilelor mai racoroase, schimbarile pielii isi fac si ele aparitia, aceasta devenind mai uscata si mai aspra.

Comunicat de presa

De aceea, in curand trebuie sa iti schimbi putin ritualurile de ingrijire, pentru ca toamna sa nu te ia prin surprindere! Iar daca vrei ca vara viitoare sa ai o piele sanatoasa si frumoasa, nu uita sa o ingrijijesti mai mult in anotimpul rece.

O lotiune de corp cremoasa si hidratanata cu extract de catina biodinamica abia asteapta sa fie folosita, mai ales daca a fost neglijata in favoarea uleiului si lotiunilor pentru plaja. Catina, planta ale carei crengi sunt impodobite cu ciucuri de fructe bogate in substante binefacatoare este unul dintre ingredientele naturale folosite de Weleda in compozitia cosmeticelor sale organice. Datorita similitudinilor cu lipidele straturilor superioare ale epidermei, continutului ridicat de acizi linoleici (acizi grasi nesaturati) precum si datorita rarului acid palmitoleic (APO), uleiul de catina alba este deosebit de valoros, el sustinand functia de bariera a pielii si calmand pielea iritata. Cu alte cuvinte, folosind catina alba, pielea va simti ca e din nou vara. In plus, continutul ridicat de vitamina E protejeaza pielea impotriva uscarii si demineralizarii iarcontinutul ridicat de carotinoide ce confera culoarea portocalie si calda a lotiunii, ajuta la protectia impotriva razelor UV si captarea radicalilor liberi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Lotiune de corp hidratanta cu catina

Lotiunea de corp cu catina a revenit de cateva luni cu o formula noua, un ambalaj ingenios ce va putea fi mai usor de utilizat datorita sistemului cu pulverizator, un gramaj dublu fata de cel existent si o compozitie imbogatita, in care predomina ingredientele organice.

Lotiunea de corp intensiva cu catina reface in mod natural stratul protector al pielii si asigura o ingrijire vizibila si de lunga durata. Uleiul extras din catina alba cultivata biodinamic, bogat in antioxidanti, vitamine si acizi grasi esentiali, impreuna cu uleiul organic din seminte de susan si ulei din nuci de macadamia, ofera o hranire intensiva pentru piele. Aceasta formula imbunatatita cu extract de nalba si unt de Shea, protejeaza pielea de pierderile de umiditate si ii activeaza functiile de auto-reglare. Se absoarbe usor si hidrateaza rapid fara a lasa urme uleioase pe piele. Uleiurile esentiale naturale din grapefruit si mandarin, combinate cu aroma naturala de catina alba biodinamica, ofera un parfum proaspat de fructe.

”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad A contat cine a zbierat mai tare Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv
  • Test de eficacitate confirmata: lotiunea asigura o crestere intensiva a hidratarii pielii de 37% dupa 4 saptamani!
  • Utilizare: dupa baie sau dus, se aplica pe pielea uscata bine, pentru o ingrijire de lunga durata a pielii. Ideala pentru pielea uscata.
  • Produsul este disponibil in magazinele bio si in farmacii selectate Centrofarm si Plafar.
Continua cu ingrijirea naturala si foloseste Gelul de dus revitalizant cu extract de catina de la Weleda. Acesta stimuleaza simturile cu miresmele lui de portocale, mandarine si grapefruit, fructe rasfatate de soare. Parfumul proaspat al portocalelor exalteaza simturile ori de cate ori intra in contact cu pielea proaspat spalata. Combinat cu nota linistitoare de mandarine si componenta stimulenta de grapefruit, el devine un parfum pentru voie buna, ingrijindu-se de buna ta dispozitie de dimineata pana seara.
Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri