6 August 2012 publicat în Noutati 1 share-uri

Sectia de neonatologie a Maternitatii Gheorghe Polizu din Bucuresti are acum in dotare mobilier nou pentru nou-nascuti, patuturile neonatale si masutele pentru infasat fiind deja la dispozitia mamicilor si a micutilor lor.

Comunicat de presa

Maternitatea Polizu est una din cele 10 maternitati * care au primit la finalul lunii iunie din partea companiei P&G elemente de mobilier pentru sectiile de neonatologie. Un numar de peste 140 de patuturi si mese de infasat au fost donate prin intermediul brandului Pampers, care-si concentreaza eforturile in vederea imbunatatirii vietii celor mici inca de la sosirea lor pe lume.

Derulat de peste un deceniu, programul Pampers de sustinere a maternitatilor din Romania vizeaza in primul rand ingrijirea nou-nascutilor, pentru care Pampers doneaza constant elemente de mobilier, care sa-i permita bebelusului sa stea alaturi de mama sa inca din prima clipa de viata si sa beneficieze astfel de toate avantajele alaptarii si caldurii materne.

„Pampers a facut multe donatii de-a lungul timpului pentru maternitatile din Romania, Polizu fiind doar una din multele care beneficiaza de acest ajutor. Compania a fost inca de la inceput alaturi de nou-nascuti, iar aceasta sustinere constanta a facilitat crearea unui climat sanatos si elegant, ce a permis, prin sistemul de rooming-in, alaptarea celui mic inca de la sosirea sa pe lume, afirma Dna Prof. Dr. Stoicescu, Sef Sectie Nou-Nascuti in cadrul Spitalului Clinic „Gheorghe Polizu”. „In timp, Pampers a oferit maternitatilor patuturi, mese de infasat, scaune speciale pentru alaptat, toate cu un design special, adaptat standardelor spitalicesti, fiind foarte important ca mama si copilul sa beneficieze de tot confortul necesar inca din primele clipe petrecute impreuna”, adauga Dna Prof. Dr. Stoicescu.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate Ți-a rămas cozonac după sărbători? Nu îl arunca! Uite în ce desert delicios îl poți transforma Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park

In calitate de sustinator al initiativelor Pampers din ultimii ani si de parinte a doi copii nascuti in maternitati din Romania, Wilmark s-a alaturat si acestui proiect, pledand cu tarie pentru dezvoltarea sistemului de rooming-in, prin care cel mic, fiind inca din primele clipe de viata alaturi de mama sa, sa se poata cat mai usor adapta mediului extern.

„Sustin ideea de a incuraja mamicile in a-si petrece cat mai mult timp cu copilasii lor. Atunci cand daruiesti iubirea din primele clipe, rezultatele acestei iubiri se reflecta in dezvoltarea si comportamentul copiilor tai. In opinia mea, Pampers nu doneaza doar mobilier prin campania sa, face de fapt mult mai mult decat atat - ofera clipe de fericire, care se vor reflecta mai tarziu, peste ani, in ceea ce va deveni copilul tau”, sustine Willmark.

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe articole despre copii.

4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri