Produse romanesti, la preturi prietenesti. Mai exact, chiar la preturile de fabrica. Asta puteti gasi in magazinul online Dacic Cool!

Comunicat de presa

Dacic Cool (www.daciccool.ro), locul de intalnire al celor care simt si traiesc romaneste, al celor care apreciaza traditia si valorile romanesti, a supus analizei critice a cititorilor sai nenumarate produse romanesti pentru sanatate si frumusete, care s-au bucurat de un real interes.

Si - tocmai la cererea cititorilor, care si-au dorit sa poata si cumpara aceste produse de aici - a luat fiinta acest magazin online. In afara de faptul ca produsele sunt oferite la pretul de producator, in cazul comenzilor ce depasesc 100 de lei este asigurata si livrarea gratuita. Dar, inainte de toate, este bine de stiut ca magazinul online Dacic Cool nu ofera decat produse romanesti, deja verificate si cerute de cititorii Dacic Cool, care au apreciat atat calitatea reala a acestor produse, cat si preturile lor cu adevarat prietenesti.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. TOMMY HILFIGER ȘI SHAWN MENDES COLABOREAZĂ PENTRU O COLECȚIE VIZÂND UN VIITOR MAI BUN CU CLASSICS REBORN PENTRU PRIMĂVARA 2023 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate Ți-a rămas cozonac după sărbători? Nu îl arunca! Uite în ce desert delicios îl poți transforma

Astfel, magazinul online Dacic Cool (www.magazin.daciccool.ro) isi propune doua obiective principale. In primul rand, sa ofere produse romanesti de calitate la preturi cat mai mici, caci astazi problemele de sanatate si cele de ingrijire sunt mai importante ca oricand si este esential sa stim ce cumparam si… sa putem cumpara cu un efort minim. In al doilea rand, credem ca este important sa invatam sa cumparam romaneste. Sa invatam sa apreciem adevarata calitate a unui produs, sa apreciem corecta valoare a banului, nu risipa, si sa invatam ce inseamna solidaritatea nationala, in ultima instanta promovarea propriului interes.

Caci este interesul nostru, al fiecaruia, sa ne bucuram de lucruri de calitate, sa nu aruncam banii pe fereastra si sa contribuim la dezvoltarea economiei acestei tari, deci implicit la cresterea propriei noastre bunastari. Sunt lucruri simple, dar pe care, din pacate, inca nu le-am invatat si va trebui sa le invatam. Este exact ceea ce isi propune sa faca si Dacic Cool cu noul sau magazin online.

Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri