Ai auzit de nenumarate ori de formule revolutionare si tehnologii inovatoare, dar te-ai intrebat vreodata cate dintre ele chiar au schimbat cursul stiintei?

Comunicat de presa

Ai auzit de nenumarate ori de formule revolutionare si tehnologii inovatoare, dar te-ai intrebat vreodata cate dintre ele chiar au schimbat cursul stiintei? La fel stau lucrurile si cand este vorba de igiena orala - de fiecare data cand te afli in fata raftului cu paste de dinti ai aceeasi intrebare – toate acele ingrediente cu nume greu de pronuntat chiar functioneaza pentru dantura mea?

Dupa 15 ani de cercetare si numeroase studii, oamenii de stiinta de la blend-a-med au facut una dintre cele mai importante descoperiri de la aparitia fluorului, ingredientul magic din pastele de dinti. Acestia au constatat ca, un ingredient foarte important care poate combate cele 7 probleme dentare pe care medicii le verifica cel mai des in timpul unui control stomatologic - placa bacteriana, tartru, sensibilitate, carii, pete, respiratie neplacuta si probleme gingivale – este complexul de staniu.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!
Complexul de Staniu actioneaza inca de la primul contact cu dintii, prin neutralizarea bacteriilor. Odata ce acest proces a luat sfarsit, Staniul si Fluorul din compozitie lucreaza la rezolvarea principalelor probleme: sensibilitate, problemele smaltului si carii. In cea de-a treia faza are loc curatarea petelor si albirea dintilor. Totul printr- un simplu periaj!

Asa a fost creata blend-a-med Pro-Expert ALL IN 1, pasta de dinti ce are la baza Complexul de Staniu. blend-a-med Pro-Expert ALL IN 1 actioneaza ca o echipa profesionista de medici pentru ca zambetul tau sa fie perfect!

Iar pentru ca ingredientele active din pasta de dinti sa actioneze la capacitate maxima, Oral B lanseaza o inovatie in periajul dintilor – periuta de dinti Oral B Pro-Flex – cea mai avansata tehnologie de indepartare a placii dentare*, mai ales in zonele greu accesibile. Curatand pana la 94% din placa dentara, periuta Oral B Pro-Flex are doua parti flexibile, ce lucreaza individual pentru a indeparta placa ce se formeaza la baza gingiei si in zonele in care cele mai multe periute manuale nu pot ajunge.

”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? A contat cine a zbierat mai tare

Pentru un zambet frumos si sanatos, periajul trebuie intotdeauna completat de folosirea atei dentare si a apei de gura. Incearca ata dentara Oral B Satin Floss si clateste de cate ori simti nevoia cu apa de gura Oral B Pro-Expert Multi-Protection.

Toate aceste ingrediente, completate de cea mai avansata tehnologie de la blend-a-med si Oral-B, ofera o protectie completa pentru dintii tai, avand rezultate excelente pentru un zambet sanatos si frumos.
Asa ca, inarmeaza-te cu produsele potrivite si ofera danturii tale aliatii de care are nevoie pentru a fi protejata de cele mai frecvente probleme dentare!

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifesyle Feminin.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri