17 Iulie 2012 publicat în Noutati 1 share-uri

Campania "Se cauta zambetul The One!" ia startul pe 26 iulie si va dura cinci saptamani, perioada in care va beneficia de o campanie integrata de comunicare in magazine si in mediul digital.

Comunicat de presa

Gama de produse Colgate destinate albirii dintilor provoaca romanii sa zambeasca prin lansarea unei noi campanii Colgate Whitening „Se cauta zambetul The ONE!”. Consumatorii sunt invitati sa-si aleaga produsul preferat din gama de albire Colgate si sa se inscrie in cursa pentru castigarea unei sedinte foto in revista de fashion si lifestyle The ONE.

Campania „Se cauta zambetul The One!” ia startul pe 26 iulie si va dura cinci saptamani, perioada in care va beneficia de o campanie integrata de comunicare in magazine si in mediul digital.

Astfel, cei care aleg produsele Colgate din gama de albire au sansa sa castige accesorii perfecte pentru un zambet alb stralucitor atat online, cat si prin actiunile din magazinele participante.

Accesand mediul digital, consumatorii pot intra in cursa saptamanala pentru premiile pretioase ce vor rivaliza cu zambetul lor alb imaculat. Mecanismul online pregateste consumatorii pentru marele premiu – experienta unei sedinte foto de neuitat in revista The ONE, invitandu-i sa trimita o poza cu zambetul lor si produsul Colgate favorit. Imaginea poate fi incarcata pe www.facebook.com/ColgateRomania sau pe www.colgatemaxwhite.ro.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Școala de dans Arthur Murray Bucharest depășește pragul de 1000 de clienți Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul Vortex polar în Europa. Iarna revine în forță, la mijlocul primăverii, în vestul, centru, sudul și estul continentului

In fiecare saptamana un juriu format din specialisti beauty va decide care este „Zambetul Saptamanii”. Dintre cei cinci finalisti, membrii juriului vor alege marele castigator, care se va bucura de experienta unei sedinte foto profesioniste de neuitat, precum si de aparitia in revista The ONE. Acesta va beneficia de toate avantajele unui pictorial de moda: sesiune de machiaj, propuneri creative de styling si o selectie extraordinara de tinute. Rezultatul – zambetul sau va straluci in revista The ONE intr-un pictorial de moda inedit!

In plus, campania online este sustinuta de o componenta dedicata in magazine. Premiile oferite in cadrul magazinelor sunt specifice si exclusive fiecarei retele participante la campanie (Carrefour, Real, Cora, Auchan si Kaufland). Clientii pot castiga, prin tragere la sorti, cele mai trendy accesorii albe in acord perfect cu un zambet stralucitor, simbol al unei sanatati orale complete.

Specialiștii avertizează că sezonul alergiilor devine mai lung din cauza încălzirilor climatice. Cum pot fi ținute sub control alergiile oculare? Top 4 probleme de organizare în bucătărie și cum să le rezolvi rapid 22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri