26 Iunie 2012 publicat în Noutati 1 share-uri

PANDORA lanseaza al doilea magazin din Romania, de data aceasta pe plan local, in Constanta.

Comunicat de presa

Evenimentul de inaugurare a avut loc in seara zilei de 21 iunie, in cadrul magazinului din City Park Mall Constanta, in prezenta a nume celebre din lumea showbiz-ului si a unui numar reprezentativ de autoritati si publicatii locale.

Un eveniment glam, elegant de la care nu au lipsit vedetele dornice sa isi creeze propriile bijuterii PANDORA. Albertina Ionescu, Gina Pistol, Lora, Roxana Ionescu si Tania Budi au intrat in universul PANDORA si au fost indrumate sa isi aleaga bijuterii potrivite stilului lor.

„Ne bucura faptul ca le putem face cunostinta clientilor cu minunata lume PANDORA, construind povesti autentice pe baza formulei unice de succes si recunoastere internationala a brandului”, a declarat Lucian Adochitei, Country Manager PANDORA Romania.

Odata cu inaugurarea magazinului din Constanta, PANDORA a pregatit special o promotie irezistibila, valabila in week-end-ul 22 – 24 iunie doar in City Park Mall Constanta. La oricare produse cumparate in valoare de 299 RON, primesti gratuit o bratara din argint de 259 RON.

PANDORA concepe, produce si comercializeaza bijuterii moderne finisate manual, din materiale originale, la preturi accesibile. Decorate cu diverse forme si in culori vibrante, bijuteriilePANDORA aduc un plus de originalitate si feminitate. Bijuteriile PANDORA sunt autentice, realizate din aur de 14k/18k, argint 925 si pietre atent selectionate.

In cei 30 de ani de activitate, PANDORA a inseninat vietile femeilor din lumea intreaga, extinzandu-si aria de acoperire in permanenta. PANDORA a fost fondata in anul 1982 in Danemarca si este prezenta in peste 65 de tari, avand mai mult de 10.000 de retaileri si depasind 550 de concept stores. Viziteaza site-ul www.pandora.net, pentru a intra in universul bijuteriilor PANDORA.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri