20 Iunie 2012 publicat în Noutati 2 share-uri

Crema pentru ochi Creme LuXury, cu aceeasi tehnologie de intinerire, asigura rezultate uimitoare si o reparare totala a zonei din jurul ochilor.

Comunicat de presa

ARTISTRY, gama disponibila exclusiv prin AMWAY si una dintre primele 5 cele mai vandute marci de produse premium de ingrijire a tenului din lume, lanseaza Crema pentru ochi ARTISTRY Creme LuXury, un produs anti-rid inovator care stimuleaza energia celulelor epidermei, ajutand la refacerea „energiei vitale” astfel incat tenul se va simti cu pana la 15 ani mai tanar.

Din 2008, peste un milion de femei din intreaga lume au testat pe propria piele beneficiile remarcabile ale Cremei de fata Creme LuXury, produs cu adevarate efecte transformatoare asupra tenului. Acum, Crema pentru ochi Creme LuXury, cu aceeasi tehnologie de intinerire, asigura rezultate uimitoare si o reparare totala a zonei din jurul ochilor. Ambele produse sunt rezultatul cercetarilor minutioase ale oamenilor de stiinta ARTISTRY cu privire la procesul de imbatranire al pielii si au la baza un ingredient rar, exclusiv - Cardiolipina, ce reface celulele pielii. Formula Cremei pentru ochi Creme LuXury combate cearcanele si pungile de sub ochi, reduce liniile fine si ridurile si ii reda tenului fermitatea si elasticitatea.

Produsul ofera o solutie clara cu rezultate rapide care fac epiderma sa arate mai tanara. Cardiolipina este o lipida rara si foarte pretioasa care se gaseste in centrul celulelor pielii si care poate revigora si recupera energia celulara. Este atat de puternica, incat poate ajuta la regenerarea si intinerirea pielii si livreaza rezultate rapide – in doar cateva saptamani”, a declarat Dr. Paul Seehra, Ph.D., R&D group leader Amway.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Creme tartinabile vegetale și sănătoase, care vor schimba definiția micului dejun sau a gustărilor Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN

Pentru a crea Crema de fata si Crema pentru ochi Creme LuXury, oamenii de stiinta de la ARTISTRY au combinat Cardiolipina cu alte trei ingrediente-cheie: lipozomii Roxisomes™, extract de spanac, ce ajuta la repararea ADN-ului pielii care poate fi afectat de radicalii liberi generati in timpul productiei de energie in celule, si L-Carnosina, care ajuta la regenerarea celulelor pielii din interior.

Tehnologia rezultata, denumita CellEffect, utilizeaza acest amestec de ingrediente pentru a revigora, energiza, repara si proteja epiderma. Rezultatul este o piele mai fina, mai ferma si mai stralucitoare. Testele clinice au demonstrat ca tenul care beneficiaza de acest regim de ingrijire se simte cu pana la 15 ani mai tanar.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri