Si in aceasta vara, Gerocossen are grija de pielea dumneavoastra!

Comunicat de presa

Imbogatite cu ulei de argan, produsele din gama de protectie solara Gerocossen Sun protejeaza, hidrateaza si catifeleaza pielea, pentru un bronz frumos si sanatos.


Gama Gerocossen Sun include produse adaptate fiecarui tip de piele, care va apara eficient de efectele nocive ale radiatiilor UVA si UVB. Uleiul de argan, bogat in acizi grasi esentiali Omega 3 si Omega 6, este binecunoscut datorita efectului sau antioxidant ce combate imbatranirea prematura a pielii.

Persoanele cu piele mai inchisa la culoare, ochi caprui si par inchis pot opta pentru protectia medie asigurata de laptele cu FPS 15, 20 sau 25, in timp ce persoanelor cu piele deschisa, ochi caprui si par saten, sau celor cu piele foarte deschisa, cu pistrui, ochi verzi sau albastri, par blond sau roscat, le este recomandat un nivel de protectie ridicat, garantat de laptele cu FPS 30 sau de crema cu FPS 50. Pentru ca pielea copiilor este sensibila, gama Gerocossen Sun include si un produs dedicat celor mici, laptele de protectie solara pentru copii, cu FPS 30.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Pentru a mentine supletea si elasticitatea pielii dupa plaja si pentru calmarea eventualelor iritatii, dupa cateva ore petrecute la soare este indicat sa aplicati balsamul calmant dupa plaja sau laptele hidratant dupa plaja cu ulei de argan si Aloe vera, care hidrateaza pielea, conferind o placuta senzatie de racoare si confort.

Datorita formulei cu absorbtie rapida, rezistenta la apa, produsele din gama Gerocossen Sun asigura ingrijire si hidratare de durata. Produsele nu contin parabeni sau parafine si sunt testate dermatologic.

Gama Gerocossen Sun:

• Lapte pentru protectie solara FPS 15 Sun - 17,41 lei (200 ml)
• Lapte pentru protectie solara FPS 20 Sun - 16,70 lei (200 ml)
• Lapte pentru protectie solara FPS 25 Sun - 19,34 lei (200 ml)
• Lapte pentru protectie solara FPS 30 Sun - 21,28 lei (200 ml)
• Lapte pentru protectie solara pentru copii FPS 30 Sun - 21,79 lei (200 ml)
• Crema pentru protectie solara FPS 50 Sun - 21,92 lei (100 ml)
• Lapte hidratant dupa plaja Sun - 16,12 lei (200 ml)
• Balsam calmant dupa plaja Sun - 16,12 lei (200 ml)

Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifesyle Feminin.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri