Fie ca preferi clipele de relaxare la munte, pe plaja, in parc sau pe un sezlong in curtea casei, timpul petrecut la soare are intotdeauna un efect terapeutic, oferindu-ti energie si buna dispozitie. Mai mult decat atat, pielea capata un bronz seducator, care se potriveste de minune cu tinutele colorate ale verii. Insa expunerile indelungate la soare pot avea efecte extrem de neplacute in timp, care pot compromite confortul si sanatatea pielii.

Licoricea: mai mult decat un rasfat pentru piele este si un ingredient activ

Exista 23 de specii de Licorice (sau Lemn Dulce) si fiecare dintre aceste plante dispune de un ingredient activ diferit. Acidul Glycyrrhetinic prezent in produsele din gama NIVEA SUN Protect & Bronze, ce ajuta producerea de melanina si stimuleaza procesul de bronzare a pielii, provine din licoricea europeana, numita glycyrrhiza glabra.

Medicina traditionala chineza foloseste licoricea chinezeasca (glycyrrhiza inflate) in special pentru substanta anti-inflamatoare numita licochalcone, continuta in radacinile sale. Acesta este, de asemenea, un ingredient activ in gama NIVEA SUN SOS After Sun Repair.

Acidul Glycyrrhetinic nu dezvolta un miros neplacut in urma aplicarii pe piele. Acest ingredient activeaza procesul natural de pigmentare si sporeste bariera naturala de protectie. Cu cat pielea produce mai multa melanina, cu atat mai mult celulele vor proteja impotriva efectelor nocive ale razelor UV si ale radicalilor liberi”, a declarat Dr. Katja Warnke, expert in protectia solara NIVEA SUN.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri