8 Mai 2012 publicat în Noutati 1 share-uri

Carmen Bruma a lansat formula castigatoare in lupta cu kilogramele: cartea “3S – SANATOASA, SUPLA, SATULA”, insotita de un DVD cu programe de antrenament.

Comunicat de presa

Carmen Bruma, impreuna cu Coreus, au lansat formula castigatoare in lupta cu kilogramele: cartea “3S – SANATOASA, SUPLA, SATULA”, insotita de un DVD cu programe de antrenament.

Dietele drastice, orele interminabile la sala de sport si numararea caloriilor din fiecare aliment consumat va descurajeaza in incercarea de a obtine silueta mult dorita?

Pachetul “3S - SANATOASA, SUPLA, SATULA“ va ofera o alternativa sanatoasa, rapida si necostisitoare, astfel incat, in doar 6 saptamani, sa sesizati o scadere a centimetrilor de pe talie si coapse.

Este vorba despre o carte ce contine un meniu gandit pentru 42 de zile plus un DVD cu un program de 5 antrenamente, ce trebuie executate intr-o saptamana.

“Am inteles, dupa prima mea carte, «Slim, cum am slabit 30 de kg si nu le-am mai pus inapoi», ca refrenul «mancati legume si fructe si beti 2 litri de apa» e déjà plictisitor si inutil, daca nu este insotit si de un exemplu clar. De aceea, am decis sa revin cu un program concret si complet pentru 42 de zile care sa va ajute sa va formati niste deprinderi sanatoase, sa slabiti, sa va tonifiati trupul si sa va demonstreze ca ORICINE POATE”, a explicat Carmen Bruma, autoarea “3S – SANATOASA, SUPLA, SATULA”.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Împreună în arte și simțiri

De ce alegem pachetul 3S?

DVD

  • Toate antrenamentele propuse au durata maxima de 15 minute! Nu te plictisesti, nu pierzi timpul, nu te epuizezi, iar rezultatele se vad in scurt timp.
  • Este unicul program care iti propune sa slabesti si sa te mentii prin metode realiste si ieftine.
  • Exercitiile sunt concepute special pentru acasa.
  • Primul DVD ce cuprinde 5 antrenamente diferite si nu unul singur, asa cum propun toate celelalte produse similare existente in acest moment pe piata.

Carte

  • Tips & tricks despre slabit, sport si alimentatie sanatoasa.
  • 42 de zile de dieta ce contine alimente accesibile, usor de preparat si de transportat.
  • Pentru fiecare zi de dieta este detaliat cand, ce si cat sa mananci.
  • Retete, prezentate asa cum le prepara autoarea.

Cartea vedetei TV Carmen Bruma incepe prin a prezenta povestea de succes a autoarei, care a reusit sa slabeasca 30 de kilograme si sa se mentina in forma, fara oscilatii de greutate.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri