Daca ar trebui sa enumeram cateva dintre produsele indispensabile unui machiaj reusit, atunci cu siguranta pudra de fata se afla printre acestea.

Comunicat de presa

O pudra de calitate si corect aleasa nu are rolul doar de a estompa anumite imperfectiuni, ci ea creeaza un ecran protector la nivelul pielii, care impiedica praful din atmosfera, radiatiile UV si alti factori nocivi sa afecteze sanatatea si frumusetea tenului.

Atunci cand ne alegem pudra, trebuie sa tinem cont de tipul nostru de ten si bineinteles de nuanta acestuia. De exemplu, persoanele care au un ten uscat ar trebui sa evite in general utilizarea unei pudre obisnuite pentru ca il va face sa para deshidratat. Totodata, pentru un ten deschis la culoare, se recomanda aplicarea pudrelor cu usor efect bronzant sau care uniformizeaza nuanta tenului si nicidecum pudrele cu efect iluminator sau cele translucide.

Pentru ca nu este foarte simplu sa alegem o pudra fara ca aceasta sa creeze un aspect artificial al tenului, Flormar a creat un produs sub forma de pulbere, care se muleaza perfect pe orice tip de ten si se aplica uniform. Este vorba despre pudra libera cu efect high definition, care este recomandata chiar si persoanelor cu tenul uscat. Natura sa speciala consta in compozitia pe baza de apa, care patrunde gradual in ten, mentinandu-l hidratat pentru intreaga zi si lasand pielea sa respire.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? 5 Tratamente naturiste pentru problemele urinare

Imbogatita cu uleiuri esentiale de Macadamia si Jojoba, pudra libera Flormar tonifiaza pielea, absoarbe si controleaza excesul de sebum. Este un aliat ideal in sezonul cald pentru a absorbi transpiratia de sebum la nivelul tenului si mentine machiajul intact mult timp. Perfecta chiar si pentru pielea sensibila, vindeca iritatiile si incetineste procesul de oxidare a tesuturilor. Datorita absorbtiei rapide a acestor uleiuri, pielea ramane neteda, proaspata si foarte matasoasa. Efectul este acela de naturalete, rafinament, fara ca machiajul sa para incarcat.

Te va cuceri atat prin senzatia placuta de catifelare pe care o confera tenului tau, cat si prin design-ul sic ce contine un buretel special si foarte fin pentru aplicarea pudrei.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri