12 Aprilie 2012 publicat în Noutati 1 share-uri

Descopera doua produse noi pentru a intampina sezonul cald cu o piele si cu un par frumos in ciuda arsitei si a soarelui dogoritor.

Comunicat de presa

In asteptarea verii, Avene si Klorane vin cu noutati care sa ne ajute sa ne pastram pielea si parul frumoase in ciuda arsitei si a soarelui dogoritor (pe care il asteptam totusi cu nerabdare).

Noul Avene Reflexe Solaire, din gama portocalie Avene Sun Care

Reflexe Solaire de la Avene te ajuta sa-ti protejezi pielea de efectele nocive ale soarelui in orice moment, e recomandat pentru toate tipurile de piele sensibila si are factor de protectie 50+. Il lansam acum, dar il poti folosi tot anul, vara sau iarna… de cate ori soarele devine suparator. Il gasesti intr-un ambalaj practic, care incape in cea mai mica geanta, pentru ca a fost dezvoltat special ca sa il poti avea la indemana oricand.

Noul Sampon uscat de la Klorane

Un produs revolutionar atat de practic in ziua de azi, rapid si simplu de utilizat, pentru a-ti pastra parul curat, chiar si atunci cand iti e imposibil sa te speli. In plus, samponul uscat de la Klorane are cateva beneficii revolutionare exclusive: confera volum parului si il aranjeaza in mai putin de 2 minute. Il pot folosi persoanele cu par gras, cele cu par vopsit, mamicile, persoanele care au scalpul sensibil ori iritat, sau pur si simplu persoanele care vor sa isi coafeze parul fara sa il incarce. Ce e minunat e ca nu ai nevoie de apa, deci il poti folosi oriunde, oricand.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad

Prezentarea produsului si imagini high-rez sunt disponibile aici. In plus, ti-am pus pe link si un scurt clip video cu o demonstratie de cum poti sa-ti coafezi parul in mai putin de 2 minute cu samponul uscat de la Klorane.

Si inca un lucru foarte important! De acum incolo, daca ai intrebari, daca ai nevoie de extra info despre brandurile si produsele A&D Pharma (Avene, Klorane, Galenic, Elancyl etc) sau daca ai nevoie de anumite produse, poti vorbi direct cu mine. Doar spune-mi de ce ai nevoie si promit sa te ajut.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri