Pentru femeile ocupate din ziua de azi, notiunea de prospetime pentru intreaga zi este extrem de importanta si devine o provocare constanta.

Comunicat de presa

Clean Sensation reinventeaza prospetimea

Pentru femeile ocupate din ziua de azi, notiunea de prospetime pentru intreaga zi este extrem de importanta si devine o provocare constanta. Este dificil sa nu transpiri intr-o zi agitata. Semnele vizibile ale transpiratiei, mirosul si urmele sunt extrem de stanjenitoare si le complexeaza pe femei. Femeile nu isi doresc sa transpire, ele isi doresc sa fie proaspete toata ziua, de aceea au nevoie de produse performante si cauta asta neincetat. Senzatia de curatenie si prospetime pentru intreaga zi este unica.

Cine nu isi doreste asta?

Clean Sensation reinventeaza prospetimea

Garnier ofera femeilor o gama de deodorante special gandita ca sa le faca sa traiasca senzatia de curatenie si prospetime care dureaza. Formula noului Garnier Mineral Clean Sensation combina eficacitatea cu performanta ca sa permita femeilor sa se simta curate si proaspete intreaga zi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Bacalaureat 2023. Perioada de înscriere la examen, prelungită cu cinci zile ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?


Transpiratia – un proces inevitabil, normal

Transpiratia este o functie naturala, fiziologica, necesara menita sa pastreze constanta temperatura corpului.


Functiile transpiratiei

  • Termoreglarea – transpiratia permite organismului sa isi regleze temperatura la 37 grade. Cand aceasta creste intra in functie mecanismul transpiratiei si in urma evaporarii acesteia temperatura corpului scade.
  • Eliminarea toxinelor din sange
  • Protectia pielii – transpiratia combinata cu sebumul formeaza un film hidrolipidic care are rolul de a proteja pielea. Desi toata suprafata corpului poate transpira, totusi exista anumite zone predispuse sa produca mai multa transpiratie. Rezultatul: mirosul si urmele vizibile pot fi cauza unui disconfort zilnic.

Clean Sensation contine o combinatie complet noua de ingrediente active pentru o eficacitate si o senzatie de prospetime intensa de 48 de ore. Acesta este primul deodorant de la Garnier care este imbogatit cu Mineralit si un agent antibacterian Pidolat de Zinc care ajuta la eliminarea bacteriei raspunzatoare de mirosul urat al transpiratiei.

A contat cine a zbierat mai tare Termoenergetica oprește furnizarea căldurii în București, în următoarele zile. Ce instituții fac excepție Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv
  • Pidolatul de Zinc - un ingredient complex care combina beneficiile zincului cu cele ale acidului pidolic, o substanta care se gaseste in mod normal in corp. Zincul de asemenea se gaseste in organism si este esential pentru sanatatea acestuia. Este un element prezent in toate celulele, mai ales in cele ale pielii. Este implicat in regenerarea celulara.
  • Mineralitul – cunoscut pentru calitatile exceptionale de absorbtie, respinge umezeala, dar permite pielii sa respire. Este de 5 ori mai absorbant decat talcul. Actioneaza ca un strat secundar, protector.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri