11 Aprilie 2012 publicat în Noutati 8 share-uri

Atunci cand te confrunti cu problema matretii, toate celelalte nevoi ale parului si scalpului trec in plan secund.

Comunicat de presa

Atunci cand te confrunti cu problema matretii, toate celelalte nevoi ale parului si scalpului trec in plan secund. Stralucirea, forta, culoarea vibranta a parului sunt calitati dorite de orice femeie ...odata rezolvata problema matretii. Scalpul iritat, parul fragil sau cel gras sunt probleme pe care majoritatea barbatilor incearca sa le inlature, dupa ce matreata a incetat sa mai fie un disconfort.

Gama revolutionara NIVEA anti-matreata cu sistemul Liquid Clear a fost creata pentru a elimina pana la 100% matreata si a preveni reaparitia acesteia, oferind in acelasi timp parului calitatile speciale care il scot din anonimat.

Matreata afecteaza intre 10% si 20% dintre adulti

Contrar convingerilor comune, matreata nu este specifica unui scalp uscat, nu apare din cauza stresului si nu este contagioasa. Cauza aparitiei matretii este ciuperca Malassezia Furfur, care traieste in mod normal pe scalpul nostru si se hraneste cu sebum din glandele sebacee. Atunci cand acestea produc sebum in exces, ciuperca se dezvolta necontrolat, accelerand reinnoirea celulelor epidermice. Celulele imature ajunse la suprafata pielii isi pierd capacitatea de a se lega intre ele, se amesteca cu sebumul existent si astfel apare matreata. Intre 10% si 20% din persoanele cu varsta cuprinsa intre 18 si 40 de ani sunt afectate de matreata, si pana la 70% dintre barbati si femei sunt predispusi la matreata de-a lungul vietii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli 22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă

Sistemul Liquid Clear

Toate sampoanele din gama anti-matreata NIVEA contin tehnologia revolutionata Liquid Clear, care combina ingredientele Climbazole si Piroctone Olamine pentru a indeparta ciuperca Malassezia Furfur, cauza principala a matretii. Ingredientele contin activi total solubili, cu o dubla actiune: se raspandesc repede si in profunzime pentru a trata cauza directa a matretii si nu incarca scalpul si parul cu reziduuri. Ingredientul cu rol de calmare Polidocanol inlatura iritatiile scalpului si il ajuta sa se regenereze. Rezultatul este o fomula extrem de eficienta care elimina pana la 100% din matreata vizibila si are efect de la prima utilizare, prevenind reaparitia matretii prin utilizare repetata.

„Formula Liquid Clear elimina matreata prin cele doua actiuni esentiale impotriva acesteia: antimicrobiana, care reduce ciuperca Malassezia Furfur de pe scalp si citostatica, rezultand in scaderea ratei de reinnoire a celulelor. Succesul formulei se datoreaza ingredientelor total solubile, care se distribuie pe toata suprafata scalpului, avand un efect maxim”, declara pentru NIVEA Dr. Claudia Teodorescu, Medic Specialist Dermatolog Spitalul Colentina.

5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri