Cand vei citi acest titlu probabil te gandesti la dragoste, dar e vorba de mai mult de atat, e vorba despre cum iti vezi viata!

Comunicat de presa

Campania “Nu lasati neglijenta sa va desparta!” desfasurata de Federatia Asociatiilor Bolnavilor de Cancer din România si Liga Romana de Cancer cu sprijinul Roche Romania si Radio Romania Actualitati s-a incheiat cu succes la sfarsitul lunii martie. Rolul principal al campaniei a fost acela de a informa publicul larg cu privire la metodele de prevenire si diagnosticare a cancerului de intestin gros.

Stiati ca...

…anual, in Europa, aproape 190.000 pacienti sunt diagnosticati cu cancer al intestinului gros?
…cancerul intestinului gros poate fi prevenit, chiar vindecat, daca este descoperit in faze incipiente?
…persoanele de peste 50 de ani care prezinta factori de risc pentru aceasta boala ar trebui sa efectueze un test hemocult anual, un tranzit baritat la fiecare 5 ani si o coloscopie la fiecare 10 ani?
…un regim alimentar bogat in fibre si sarac in grasimi animale contribuie la reducerea riscului de cancer la intestinul gros?
…in momentul diagnosticului, 10-20% dintre pacienti au deja metastaze?
…ficatul este primul organ in care cancerul de intestin gros metasteaza cel mai des, apoi este urmat de catre plaman?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Îți doresc timp… 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor

Nu lasati neglijenta sa va desparta!

In luna martie, mesajul campaniei “Nu lasati neglijenta sa va desparta!” a fost vizibil in Bucuresti si in Cluj-Napoca si a ajuns la peste 820.000 de oameni. In Bucuresti, campania a fost vizibila, atat la metrou, pe magistralele M1 (Dristor – Pantelimon) si M3 (Preciziei – Anghel Saligny), cat si pe strada, unde au fost montate panouri luminoase cu acest mesaj.

De asemenea, publicul a putut afla despre campanie si de pe site-ul oficial al acesteia: www.invingemcancerul.ro, unde au fost postate detalii despre cancerul de intestin gros, precum si despre alte tipuri de cancer, dar si din brosura aparuta in revista Click pentru Femei. Mesajul campaniei a putut fi auzit si la radio pe frecventa Radio Romania Actualitati, in cadrul unui spot difuzat de 2 ori pe zi pe parcursul lunii martie.

Vei avea șansa să iubești din nou! Iar de această dată va fi diferit Păr ultralung și bucle voluminoase, printre tendințele 2023 pentru păr Uterul retrovers - ce înseamnă - detalii de la un medic ginecolog

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri