Stiati ca Romania este in topul celor mai bolnave natiuni din Europa, ocupand printre primele locuri in privinta persoanelor care sufera de cancer mamar, de cancer de col uterin si al pacientilor cu alte afectiuni cronice?

Comunicat de presa

Stiati ca ...

  • Romania este in topul celor mai bolnave natiuni din Europa, ocupand printre primele locuri in privinta persoanelor care sufera de cancer mamar, de cancer de col uterin si al pacientilor cu alte afectiuni cronice?
  • Potrivit ultimelor statistici ale Ministerului Sanatatii, numarul pacientilor cu afectiuni de rinichi se ridica la 500.000, in timp ce numarul bolnavilor de cancer a depasit 98.000 de persoane, cel mai frecvent tip de cancer din Romania fiind cancerul mamar, urmat de cancerul de col uterin?

Aceasta situatie alarmanta este favorizata de lipsa obiceiului nostru, al romanilor, de a face periodic investigatii pentru a verifica propria stare de sanatate sau pe cea a membrilor familiei noastre.

Campanie Medas: Verifica-ti starea de sanatate

Pentru a atrage atentia asupra acestor probleme grave si asupra importantei identificarii afectiunilor de sanatate din timp, Centrul Medical MEDAS lanseaza o campanie de oferte speciale pentru ecografii. In cadrul acesteia, persoanele interesate de verificarea starii de sanatate vor putea beneficia in fiecare luna de reduceri de pana la 50% pentru un anumit tip de ecografie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi pe cineva care a murit? Este semn bun sau rău? Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Prima serie de oferte este lansata cu ocazia Zilei Mondiale a Sanatatii (7 aprilie) si consta in reduceri de 50% pentru orice ecografie de san, de sarcina si pentru orice ecografie ginecologica. Oferta este valabila in perioada 1 aprilie 2012 - 30 aprilie 2012, in cadrul clinicii de medicina Materno-Fetala MEDAS Feminis.

Lupta pentru mentinerea nivelului de sanatate si pentru combaterea problemelor de sanatate publica este celebrata la nivel international pe data de 7 aprilie.

Aceasta zi este marcata in toata lumea de actiuni menite sa atraga atentia asupra celor mai mari probleme de sanatate existente la nivel mondial si sa sublinieze importanta preventiei si depistarii din timp a bolilor. Tocmai din acest motiv sloganul din acest an se concentreaza pe sublinierea faptului ca o sanatate buna aduce mai multa calitate vietii. Recunoasterea oficiala si prima celebrare a acestei zile a avut loc in 1948, cu ocazia infiintarii Organizatiei Mondiale a Sanatatii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri