Luna aprilie a inceput cu mare fast pentru Flormar, care a sarbatorit inaugurarea magazinului cu numarul 100 in lume si totodata primul magazin Flormar din Romania.

Comunicat de presa

Primul magazin Flormar din Romania


In 2009, brandul de cosmetice profesionale Flormar inaugura prima insula intr-un centru comercial din Romania. Gratie politicii de vanzari inovatoare si merchandising-ului ireprosabil, produsele Flormar au inceput sa se numere in scurt timp printre preferintele consumatoarelor de beauty din Romania iar astazi, peste 30 de astfel de insule le inveselesc zilele in cele mai importante orase din tara.

Luna aprilie a inceput cu mare fast pentru Flormar, care a sarbatorit inaugurarea magazinului cu numarul 100 in lume si totodata primul magazin Flormar din Romania. Magazinul se afla pe galeria centrului comercial Auchan Titan din Bucuresti, exact acolo unde a fost amplasata prima insula Flormar din tara noastra.

Consiliere cosmetica specializata

Spatios si foarte luminos, urmeaza acelasi concept ca si celelalte 99 de magazine Flormar din lume: designul futurist si sofisticat,cu multe oglinzi si in tente puternice de fuchsia si negru, fac din magazinul Flormar un loc plin de inspiratie, energie si feminitate, un adevarat univers al frumusetii prin paleta extrem de bogata si diversificata de produse destinate machiajului profesional dar si ingrijirii corpului, toate pozitionate riguros pentru a fi testate cu usurinta. Echipa de beauty consultants Flormar este mereu bucuroasa sa iti ofere consiliere cosmetica specializata si sa te ajute sa alegi exact produsele care ti se potrivesc.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan Laptele se ieftinește. Marii retaileri au fost de acord cu scăderea prețului

Frumusete din natura

Ceea ce face ca produsele Flormar sa fie diferite este in primul rand formula hipoalergenica ce are la baza ingrediente naturale active, cum ar fi: untul de cacao, untul de Shea, extractul de caise, extractul de vita de vie, ceai verde. Acest lucru inseamna ca produsele Flormar, nu numai ca ne ajuta sa fim frumoase cateva ore pe zi cat purtam un machiaj, ci au grija de pielea noastra si dupa, protejand tenul cu delicatete si prevenind eficient aparitia ridurilor.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri