3 Aprilie 2012 publicat în Noutati 16 share-uri

La fel ca si parul nostru, genele au si ele nevoie de ingrijire speciala pentru a fi dese si lungi. Specialistii vin in intampinarea voastra cu sfaturi pentru gene sanatoase si extrem de atragatoare.

Comunicat de presa

Desi se spune ca ochii reprezinta oglinda sufletului, domnii par sa vada cu totul altceva. Expresivitatea ochiilor nostri spun mult mai multe despre noi, ne ofera incredere si ne face sa ne simtim bine in pielea noastra.

La fel ca si parul nostru, genele au si ele nevoie de ingrijire speciala pentru a fi dese si lungi. Specialistii Beauty Sense vin in intampinarea voastra cu sfaturi pentru gene sanatoase si extrem de atragatoare.

Un prim sfat in ingrijirea genelor

Primul pas spre a avea gene sanatoase este procesul de demachiere care nu trebuie sa lipseasca din rutina voastra de zi cu zi. Nu brusca genele, ci demachiaza-te cu atentie si foloseste un demachiat delicat cu ochii tai, care sa nu irite pielea sensibila. Pentru o demachiere complet naturala, spala-te pe fata cu infuzie de musetel. Machiajul lasat peste noapte este o adevarata povara pentru genele tale, care se pot rupe din cauza miscarilor din timpul somnului.

Cum ingrijim genele?

Tratamentele naturale pentru gene sanatoase au la baza hidratarea. Uleiul de ricin sau uleiul de masline, stimuleaza procesul de crestere si le intareste baza. Aplica cu un betisor de urechi usor pe gene inainte de culcare si dimineata clateste din abundenta cu apa calduta. In plus, poti aplica comprese hranitoare cu infuzie de galbenele, iar procesul de machiere trebuie sa fie unul ingrijit, fara miscari bruste.

Persoanele care opteaza pentru gene false, trebuie sa stie ca exista doua tipuri, de tip banda si cele individuale. Genele false tip banda se aplica usor si ofera densitate genelor, oferind o privire bine conturata. Genele individuale se adreseaza in general persoanelor cu gene rare, nu neaparat scurte, deoarece acest ultim tip de gene, umple spatiile dintre gene. Daca manevrati cu grija genele false ele pot fi curatate de adezivul ramas si pot fi refolosite.

Cum aplicam genele false?

Specialistii Beauty Sense va vin in ajutor cu cateva sfaturi legate de aplicarea genelor false: “Adezivul se aplica cu grija la baza genelor false, cel mai bine ar fi sa folositi, din nou, un betisor pentru urechi. Este mai mic si asigura aplicarea adezivului, doar la baza genelor false. Trebuie sa asteptati aproximativ 30 de secunde, ca adezivul sa se usuce putin inainte de aplicare pe pleoape. Dupa cele 30 de secunde apasati usor cu degetele la baza pleopei, asezand genele false din coltul interior al ochiului, catre exteriorul lui.”


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri