29 Martie 2012 publicat în Noutati 1 share-uri

Pe o celebra strada din Bucuresti s-a deschis un magazin dedicat pasionatilor de un trai sanatos.

Comunicat de presa

Pe celebra strada Radu Beller s-a deschis la numarul 6 cel de-al 26-lea magazin din lantul PLAFAR iar locul a devenit repede neincapator pentru clientii fideli ai brandului PLAFAR. Si asta pentru ca PLAFAR RETAIL a obisnuit clientela cu un standard foarte ridicat al calitatii produselor (multe dintre ele exclusive) si serviciilor.

Atmosfera a fost incalzita de Mihai Morar.

Emotionant a fost si discursul domnului Sorin Mierlea, presedintele Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania. “Am deosebita placere sa anunt deschiderea in acest nou magazin PLAFAR a unui centru de educare si informare a consumatorilor, ca urmare a proiectului “O 9 atitudine” pe care-l desfasuram impreuna cu PLAFAR. Sunt fericit ca am pornit pe acest drum dar sunt trist ca in acest moment, chiar si cei care vin spre magazinele cu produse naturale nu adopta total un stil de viata sanatos. Observ chiar in aceasta seara cum scrumierele de afara sunt pline de chistocuri si din pacate, majoritatea au urme de ruj pe ele...Dar sunt convins ca, si cu ajutorul nostru, acest lucru se va schimba cat de curand.”

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. PROGRAMUL TOMMY HILFIGER METAVERSE FASHION WEEK SĂRBĂTOREȘTE EXPRIMAREA DE SINE LA NIVEL DIGITAL Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari Împreună în arte și simțiri

Panglica a fost taiata de Luana BERBEC, Administrator PLAFAR Retail, ea insasi o promotoare a unei vieti sanatoase, atat pentru ea cat si pentru bebelusul pe care urmeaza sa-l aduca pe lume in mai putin de doua luni:

“Buna seara si multumim ca ati venit la deschiderea celui de-al 26-lea magazin Plafar. An de an, sute de mii de romani aleg naturalul, aleg produse BIO, se hranesc si se ingrijesc sanatos.
Datorita unor astfel de clienti PLAFAR a ajuns sa fie nu doar un magazin, ci un stil de viata, o experienta senzoriala, o infuzie de trai sanatos, cu cele mai anvangardiste produse naturale din intreaga lume”.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri