Duminica, 25 martie 2012, are loc workshopul de Tehnici de Eliberare Emotionala, o metoda ce se poate aplica in rezolvarea problemelor de ordin fizic si emotional. Participa si tu!

Comunicat de presa

Centrul SHAKTI SPA / mind, body & soul are deosebita placere de a va invita duminica, 25 martie 2012, orele 10.00, la workshopul Tehnici de Eliberare Emotionala, sustinut de psihologul Corina Marin.

De ce probleme ne tratam cu Tehnicile de Eliberare Emotionala?

Tehnici de Eliberare Emotionala, cunoscut generic sub denumirea EFT – Emotional Freedom Techniques este o cale simpla si usor de folosit care se aplica in aproape orice fel de probleme emotionale si fizice:

- panica / anxietate;
- frici / fobii - vorbit in public, inaltime, serpi, paianjeni si alte insecte, claustrofobie, dentist, ace, ascensoare, zbor, respingere, sex, apa, boala, singuratate, esec, caini etc;
- depresie;
- furie;
- dependente (dulciuri, alcool, cafea, droguri etc);
- ADHD;
- traume, abuzuri (fizice sau emotionale);
- sindrom de oboseala cronica, stress;
- insomnia;
- probleme de vedere;
- slabire;
- dureri (de orice fel – cap, spate, gat, umeri, incheieturi, dinti, stomac, dureri generale etc);
- alergii, lupus, psoriazis;
- tensiune, diabet, astm;
- disfunctii sexuale, probleme urinare etc.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei Principiile de bază ale mașinii CNC 15 ani de fashion, lifestyle și o comunitate bine definită se sărbătoresc, în luna aprilie, la Băneasa Shopping City

Aceasta metoda isi are originea in eforturile doctorului american Roger Callahan, care in anii ‘70 a reusit sa-si trateze pacientii folosind metode din medicina traditionala orientala si informatii din teoria cuantica a lui Einstein. Metoda sa (TFT – Thought Field Therapy) a fost preluata si imbunatatita de unul dintre studentii sai, Gary Craig, care este astazi cunoscut in toata lumea drept creatorul EFT – Emotional Freedom Techniques.

Desi metoda a fost creata pentru a ajuta in demersurile psihoterapeutice (reduce terapia de la ani sau luni la minute sau ore), este foarte usor de invatat si aplicat de catre orice intr-un timp foarte scurt. Atunci cand a fost aplicata s-a observat ca are ca efect imbunatatirea starii fizice.

In ce consta Tehnica de Eliberare Emotionala?


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri