28 Februarie 2012 publicat în Noutati 4 share-uri

MATRICIUM este un complex biologic brevetat la nivel mondial, o inovatie stiintifica fara precedent pentru sanatatea pielii.

Comunicat de presa

„REINVATAM PIELEA SA TRAIASCA CONFORM BIOLOGIEI SALE NATURALE”
Inca de la infiintare, o mare parte din cercetarile Laboratoarelor Dermatologice Bioderma au fost efectuate pentru a intelege functionarea naturala a pielii si a functiilor sale naturale, cu scopul de a o reinvata sa traiasca corect.

CAND PIELEA SUFERA ...
Pielea este un ecosistem ce traieste si respira in relatie cu mediul inconjurator si evolueaza in timp. Sub efectul agresiunilor externe, a tratamentelor medicale, a schimbarilor determinate de modul de viata si de starea de sanatate, pielea sufera si este afectata.

... IMBATRANESTE MAI REPEDE
La suprafata, pielea se deterioreaza pierzandu-si luminozitatea.
In profunzime, dermul isi pierde din capacitatea de a genera noi tesuturi, cu rol esential in mentinerea pielii. Pielea isi incetineste astfel, treptat, ritmul de reinnoire celulara, nu mai are suficienta energie si isi pierde fermitatea si tonusul natural.

MATRICIUM, UN VERITABIL REGENERATOR CUTANAT
MATRICIUM este un complex biologic brevetat la nivel mondial, o inovatie stiintifica fara precedent pentru sanatatea pielii.



MATRICIUM recreeaza mediul natural al pielii si furnizeaza substantele nutritive esentiale pentru reinnoirea celulara si regenerarea tesuturilor. Prin intermediul MATRICIUM, acest micromediu de viata perfect, celulele cutanate devin din nou deplin functionale, stresul oxidativ este neutralizat, iar sinteza naturala de fibre elastice si de acid hialuronic este reactivata.

MATRICIUM contine 63 de substante active 100% bio-compatibile*, existente in mod natural in piele, esentiale in regenerarea pielii. Toate aceste substante sunt 100% Bio-disponibile**, cand ajung in piele acestea actioneaza direct in procesele biologice cutanate.

PIELEA ISI RECAPATA FUNCTIONAREA CA „LA 20 DE ANI”
MATRICIUM ii permite pielii sa recupereze indicele mitotic*** “ca la 20 de ani”.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri