6 Decembrie 2011 publicat în Moda 1 share-uri

Cum sa intretii pasiunea, pastrand stilul de care s-a indragostit

Fiecare intalnire cu iubitul tau este la fel de importanta ca si prima. Chiar daca locuiti impreuna, chiar daca sunteti casatoriti, chiar daca ti se pare ca va cunoasteti in cele mai mici detalii si ca nu mai are rost un joc al aparentelor, orice specialist in relatii iti va spune ca e la fel de important sa fii fermecatoare, ingrijita si feminina pe tot parcursul relatiei.

Si daca in hainele de casa e mai greu sa fii ravasitoare, o iesire in oras cu iubitul tau iti da ocazia sa-l surprinzi din nou, sa-I cuceresti si sa-l impresionezi ca-n prima zi! Incearca o coafura noua si o tinuta sexi – fa-l sa-si imagineze ca iese cu o misterioasa necunoscuta, ca acum trebuie sa te cucereasca, fa-l sa aiba din nou senzatia ca a iesit cu cea mai frumoasa femeie din incapere.

Prima si cea mai la indemana alegere este, bineinteles, o rochie. Mai ales daca mergeti la un restaurant sau la un pahar de vin intr-un bar, o rochie va fi cea mai buna alegere. Si pentru ca vine sezonul sarbatorilor, poti sa fii cu atat mai stralucitoare, poti sa alegi un decolteu mai adanc sau un model cu spatele gol, poti sa porti paiete, accesorii supradimensionate si stralucitoare. Adauga un machiaj indraznet si o coafura feminina si nu-i va mai trebui nimic altceva!

Daca vrei sa alegi ceva mai inventiv sau mai lejer, poti sa incerci pantalonii scurti. In aceasta iarna, nu exista nimic mai fierbinte si mai feminin decat o pereche de pantaloni scurti, asortati cu colanti sau dresuri cu model interesant si cu o bluza vaporoasa, speciala, pretioasa. Alternativ, porta o bluza simpla, intr-o culoare neutra si asorteaz-o cu accesorii remarcabile: o bratara catusa cu pietre sau cercei lungi. Nu uita de pantofii cu toc inalt sau cizmele sexi pana la genunchi. Daca nu aveti in plan o lunga plimbare romantica, nu ai niciun motiv sa renunti la tocuri! Te vei simti mai puternica si mai increzatoare.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri