Colectia cuprinde peste 30 de modele de rochii de seara ultra-elegante, rochii de seara sau pentru evenimentele de zi ale verii, realizate din fibre usoare si confortabile ce vorbesc la unison despre o aparitie remarcabila.

Noua colectie pe linia EVENTS semnata Cristina Nichita va indeamna sa abordati cu incredere, nonconformism si siguranta evenimentele verii. Colectia cuprinde rochii de seara sau pentru evenimentele de zi ale verii, realizate din fibre usoare si confortabile – voaluri, matasuri naturale, satinuri fine, tafta, dantela - uni sau cu imprimeuri in degrade, desene si borduri spectaculoase, ce vorbesc la unison despre o aparitie remarcabila.

Paleta cromatica folosita este una vasta, purtandu-ne de la tonuri stinse si pale de gri si bej, catre nuante aprinse de lila si verde vegetal, desprinse parca din natura, ca apoi sa treaca catre negru si rosu, si sa se opreasca la tonuri electrice de albastru, corai si verde. Tandemul de culori albastru – corai reprezinta optiunea perfecta pentru un total look de mare actualitate iar folosirea imprimeurilor animal print sau a celor in degrade, accesorizate cu lanturi si dantele fine reprezinta elemente distinctive, ce imprima rochiilor un aspect lejer, subtil si relaxat.

O colectie versatila, completa si variata, ce trece de la propuneri medii si lungi pentru doamnele rafinate, la rochii scurte pe linii moderne si sexi, adresate adolescentelor si tinerelor increzatoare. Preturile sunt si ele foarte diverse, pornind de la 175 lei pentru o rochie adolescentina.

Lunga sau scurta, clasica sau nonconformista si sexi, uni sau imprimata, neagra sau colorata, insa foarte eleganta, orice rochie ai cauta, o poti gasi cu usurinta in noua colectie NICHI CRISTINA NICHITA. Alege cea mai eleganta rochie de seara din magazinele NICHI CRISTINA NICHITA si de pe www.shop.nichi.ro

Urmareste cele mai noi aparitii si sfaturile designerilor NICHI pe pagina de facebooksi pe www.nichi.ro/colectii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri