Majoritatea femeilor isi aleg costume de baie astfel incat sa isi ascunda zonele 'problema', in loc sa caute modele care le-ar avantaja si le-ar scoate in evidenta calitatile. Pentru fiecare exista costume de baie care sa sublinieze acele parti ale corpului care ne flateaza. Totul depinde de o alegere atenta a culorilor, a imprimeurilor si a liniilor corecte care sa ne completeze in mod ideal silueta.

Costume de baie pentru femei cu forma corpului “para”:

Daca te incadrezi in aceasta tipologie, atunci ai solduri evidente si coapse pline, in timp ce in partea de sus a corpului esti foarte delicata: sani mici, deschiderea umerilor ingusta, gat delicat. In acelasi timp ai o talie ingusta si alungita. Cel mai probabil, nu ai picioarele lungi, partea superioara a corpului tau masurand mai mult decat cea inferioara. Ai coapsele pline si un posterior rotund, evident.

In acest caz, gandeste-te la acele costume de baie care sa atraga atentia mai mult si inspre partea de sus a corpului, inspre sani si bust. Cel mai usor mod de a obtine acest efect este sa iti alegi un costum de baie care in partea superioara sa fie foarte colorat in timp ce slipul poate fi de culoare uni si mai inchisa. De asemenea, puteti opta pentru sutienele care se leaga pe dupa gat cu un snurulet, fiindca de asemenea, acestea va pot accentua bustul.

Sutiem pentru costum de baie in stil hippie de la Victoria's Secret

Costum de baie in doua piese cu sutien in buline si slip negru de la Magielle.ro
Slipul este de asemenea foarte potrivit unui trup in forma de "para".

Costume de baie pentru femei cu forma corpului “clepsidra”:

Daca ai dimensiunea bustului si pe cea a soldurilor aproape similara, ai sani evidenti si un posterior proeminent, un mijloc micut si in acelasi timp picioare foarte bine proportionate, atunci esti o clepsidra. De asemenea, in cazul tau, raportul dintre lungimea picioarelor si cea a partii superioare a corpului este aproape aceeasi. Femeile care au aceasta forma a corpului sunt considerate cele mai norocoase si invidiate.

Acestea sunt cele mai norocoase femei, se spune. De fapt, toate imaginile din publicitatea pentru obiecte vestimentare sunt dominate de chipul femeilor clepsidra. Majoritatea hainelor facute in zilele noastre sunt gandite pentru acest ideal, chiar daca studiile sociologice arata ca foarte putine femei au aceasta forma de corp, adica 8%. La fel si in cazul costumelor de baie. Dar scopul nostru acum, este sa gasim idei interesante pentru cele mai frumoase costume de baie ce le-am putea purta vara aceasta.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri