Daca trendul din sezonul trecut a fost minimalist, anul acesta vorbim despre maximalism! Global Bazaar este trendul picant de vara, inspirat de lumea intreaga. Este vorba despre tribal, safari, print, textura, culoare si toate acestea duse la extrem.

Summer Romance

Daca a existat o tema dominanta a prezentarilor de moda de anul acesta, o tema care a aparut din nou si din nou, aceasta este tema anilor 70: prezenta la Marc by Marc Jacobs in colectia sa inspirata de iconul Bianca Jagger si Studio 54, Halston; apoi in New York unde marii designeri au chanelizat look-ul anilor 70 al fetelor din America precum Lauren Hutton si Faye Dunaway si cu siguranta am simtit romantismul anilor 70 la Dolce and Gabana care a reiterat silueta feminina prin iile inflorate si fustele croite in A.

Acestea sunt caracteristicile look-ului anilor 70 pe care le iubim:

Hainele sunt largi si curg pe linia corpului; Soarele ne incalzeste si ne transpune in adolescenta, atunci cand vara e infinita; Tendinta este de evadare, ne trezim la pranz si mergem la picnic pe marginea marii, fetele sunt suberbe cu parul lung despletit, cu buzele rosii precum ciresele, purtand rochii vaporoase cu imprimeuri de vis.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Păr ultralung și bucle voluminoase, printre tendințele 2023 pentru păr Look-uri moderne pentru primăvară cu cea mai nouă colecție Levi’s Made & Crafted

Bluzele largi impreuna cu pantaloni denim stramti si platformele zgarie-nori alaturi de tocurile bloc vor alcatui o tinuta cheie a acestui sezon care a fost deja afisata in celebrele prezentari de moda.

Lemnul joaca un rol important in acest trend si este asociat cu paleta de culori specifica anilor 70 precum camel, ruginiu, mustar si portocaliu ars, sau indigo si albastru denim. Portocaliul rosiatic va fi culoarea cheie a sezonului, pe care o vom regasi in rujul de pe buzele fetelor sau ca important accent pentru accesorii.

Sublinierea naturaletii si a nevoii de atingere este realizata prin materialele folosite, alaturi de piele si piele intoarsa vom vedea insertii de tesaturi crosetate, macramé si impletituri bogate. Fetele superioare ale pantofilor sunt simple, structurale, lucioase. Cataramele voluminoase si inelele D functionale inlocuiesc toate celelalte accesorii metalice tipatoare pe care le-am vazut in anii trecuti.

Stilul tinde catre discret si tocurile bloc mici precum si platformele medii joaca un rol important in tinuta.

adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Ultimele tendințe în materie de rochii de mireasă pe care trebuie să le cunoști Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre

Cu aerul racoros si optimist al anilor 70 jucand un rol atat de important pentru trendurilor noilor colectii, siluetele incaltarilor isi schimba structura pentru a se potrivi cu fustele lungi pana la pamant si pantalonii largi.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri