O femeie stilata stie ca a se imbraca sexy denota abilitatea de a crea un balans intre iluzie si simetrie. Este o mare diferenta intre a fi imbracata frumos si a arata 'bitchy'. Nu credeti? - aceasta este una dintre problemele vestimentare ale multor femei din Romania. Oriunde intorci privirea vezi incercari nereusite de "a fi sexy", incercari ce se transforma chiar intr-o anume forma de auto-anulare...

Unul dintre motive ar putea fi acela ca, din pacate, modelele femeilor din Romania in materie de vestimentatie nu sunt decat vedetele prezentate pe micul ecran si in presa scrisa – de la cantarete de duzina la sotii de fotbalisti – personaje fara un back-ground consistent in materie de estetica.

Totusi, nu sunt decat cateva reguli simple pe care trebuie sa le aveti in vedere atunci cand vreti sa va puneti in vedere feminitatea prin intermediul vestimentatiei.

1. Nu va descoperiti!

De obicei, atunci cand vor sa fie “sexy”, femeile fac greseala fatala de a se dezbraca la propriu. Ori, secretul sta tocmai in stiinta de a sti sa acoperi si sa descoperi cu stil. Nu dezvaluiti mai mult de doua zone ale corpului in acelasi timp si, mai ales, puneti accentul pe cea mai frumoasa parte a trupului.

Va mandriti cu picioare superbe, purtati rochii sau fuste care sa le puna in valoare. Purtati tocuri. Daca optati pentru o tinuta sexy dezvaluindu-va picioarele, purtati in partea de sus a trupului o bluza sau un tricou cu lucratura frumoasa, “decenta”. Aveti grija la modul in care va alegeti ciorapii. Ei trebuie sa intre in perfect acord cu intreaga tinuta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Foto: Shutterstock

In cazul fustei scurte, dezvaluind foarte mult din picioare, trebuie sa incercati sa contrabalansati efectul vizual, acoperind mai mult in partea de sus, acest aspect fiind cu atat mai imperativ odata cu inaintarea in varsta.

De asemenea, evitati sa purtati tocuri stilleto la o fusta scurta, pentru ca se creeaza acelasi efect nedorit. In locul modelului stiletto, alegeti pantofi "pump" (vedeti imagini aici), botine sau cizme cu tocuri patrate sau chiar gehete (la o tinuta mai nonconformista). Vara, sandalele cu platforme sau cele cu talpa joasa sunt foarte nimerite.

Foto: Shutterstock

Daca descoperiti in partea de sus, acoperiti in partea de jos... si invers. Daca vreti sa va puneti in evidenta sanii, mai ales in aceast sezon ati putea sa profitati de pantalonii evazati, din nou “la moda”, purtandu-i cu o bluza decoltata in “v”, insa nu intr-atat incat privirile indiscrete sa va stinghereasca si sa va dea o stare de disconfort.

Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri