Femeile cu forme fac din ce in ce mai multi pasi pe podiumurile de moda in ultima vreme, ceea ce demonstreaza ca industria si societatea incep sa se mai dezmorteasca in ceea ce priveste standardele imposibile ale masurii 0.

Totusi, nu se poate spune inca decat ca moda face loc timid si fetelor plinute pe podiumuri. Dar, este vorba totusi despre un inceput promitator. Un mare soc a fost atunci cand modelul brazilian Ana Carolina Reston a murit de anorexie, in anul 2006, cantarind 40 de kilograme si avand o inaltime de 1,73 m. Ceea ce a acauzat boala ei, a fost momentul in care, aflata la un casting, un agent i-a spus ca ar trebui sa mai slabeasca. Din acel moment, industria a devenit mult mai constienta de marile sacrificii la care le obliga pe fetele devenite mai apoi femei. Presiunea de a fi foarte slaba este imensa, iar fete skinny, selectate la varsta de 14-15 ani pentru a intra in lumea modei, in mod absolut natural nu isi pot pastra forma corpului la maturitate. Unde este feminitatea? De ce nu vedem senzualitate si femeiesc in pictorialele de moda? Femeilor li s-a impus pentru vreme prea indelugata un model aproape ireal de de frumusete, iar acest lucru incepe sa se transforme in revolta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri